«26α Αλεξάνδρεια»

Από acpaok.gr: Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ μεταξύ των Υπευθύνων του κολυμβητικού τμήματος και των Υπευθύνων Επικοινωνίας ενόψει των διεθνών κολυμβητικών αγώνων «26α Αλεξάνδρεια», τα οποία θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο υπό την αιγίδα του Σωματείου μας και εις τη μνήμη του αείμνηστου Εφόρου Αθανάσιου Χατζηγεωργίου.
Πηγή: acpaok.gr
«26α Αλεξάνδρεια»

Τα «26α Αλεξάνδρεια» αποτελούν κορυφαίο κολυμβητικό γεγονός, ενταγμένο στο Διεθνές Καλεντάρι της FINΑ, στο οποίο συμμετέχουν περί τους 1.000 αθλητές και αθλήτριες,Έλληνες και ξένοι.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη στήριξη οργανισμών και εταιριών, οι οποίες στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευθύνης θα θελήσουν να βοηθήσουν και να προβληθούν μέσω του ΠΑΟΚ, αλλά και της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, εταιρίες, οι οποίες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη Βίβλο Υποστηρικτών της Διοργάνωσης, μπορούν να απευθυνθούν ηλεκτρονικά στο email [email protected].

Διαβάστε ακόμη...