Η ομιλία που τους πώρωσε!

Από paok24.com: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε αρκετές ιδιαιτερότητες και σίγουρα υψηλό δείκτη δυσκολίας.
Πηγή: paok24.com
Η ομιλία που τους πώρωσε!

Αυτός είναι άλλωστε κι ένας βασικός λόγος για τον οποίο η επικράτηση του «Δικεφάλου» του δίνει σημαντική ώθηση για την απαιτητική συνέχεια, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κουβέντα μεταξύ των παικτών της ομάδας λίγες ώρες πριν το χτεσινό παιχνίδι.

Μία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει πόσο δεμένη είναι η ομάδα και πως πλέον αποτελείται από ένα σύνολο παικτών που αντιλαμβάνονται που βρίσκονται, ποιον σκοπό υπηρετούν και πόσο μεγάλος είναι ο στόχος τους.

Βιεϊρίνια και Πέλκας ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν μπροστά και θέλησαν να εξηγήσουν στους συμπαίκτες τους τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να τους προκαλέσουν, εξηγώντας τους γιατί πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να φύγουν νικητές.

Ο Πορτογάλος ως πιο έμπειρος, έχοντας και παλαιότερα εικόνα από παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους» περιέγραψε στους συμπαίκτες του τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και στάθηκε σε όσα έπρεπε να προσέξουν.

«Να δείξουμε το πάθος μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλο το παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων, δίνοντας κατευθύνσεις για τη νοοτροπία της ομάδας στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στον Πέλκα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τα πάντα για να πωρώσει τους συμπαίκτες του.

«Είμαστε οικογένεια, αν μ΄αγαπάτε κάντε μου σήμερα αυτό το δώρο. Θέλω σαν τρελός αυτή τη νίκη, είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, είναι ιδιαίτερο για την ομάδα και τον κόσμο μας, πρέπει να τα δώσουμε όλα!».

Το σίγουρο είναι ότι εκτός από την αποτελεσματικότητα αυτής της ομιλίας βάσει και του νικηφόρου αποτελέσματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ δε στηρίζεται μόνο στη σπουδαία δουλειά που κάνει καθημερινά το αγωνιστικό του τμήμα στο χορτάρι, αλλά επενδύει πολλά και στο οικογενειακό κλίμα μεταξύ της ομάδας, με τους παίκτες να είναι μία γροθιά, ενωμένοι για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέρυσι τους το έκλεψαν, φέτος κανείς δεν τους σταματά και καλούνται στις 23 αγωνιστικές που απομένουν να αποδείξουν πόσο το θέλουν και το αξίζουν.

Διαβάστε ακόμη...