Οργή των διαιτητών για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Περέιρα

Από novasports.gr: Αντιμέτωπος με την οργή των Ελλήνων διαιτητών για τις εξαγγελίες του στα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και δεν βρίσκουν λύση, είναι και με τη... βούλα ο Μέλο Περέιρα.
Πηγή: novasports.gr
Οργή των διαιτητών για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Περέιρα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει πλέον στα χέρια του την επιστολή διαμαρτυρίας που του απέστειλαν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Superleague, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν πάρει ευρώ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, αλλά δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος ούτε για την περσινή χρονιά.

Θυμίζουμε ότι οι επιτηρητές της FIFA και της UEFA είχαν απαιτήσει από την ΕΠΟ την άμεση εξόφληση των αποζημιώσεων των διαιτητών, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής υποσχέθηκε ότι από την τρέχουσα σεζόν τα χρήματα θα καταβάλλονται στην αρχή κάθε μήνα.

Έως τώρα όμως, ούτε η ΕΠΟ και περισσότερο ο Μέλο Περέιρα δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις τους προς τους Έλληνες διαιτητές.

Αντίθετα, φαίνεται πως καταβάλλονται κανονικά οι αποζημιώσεις στους ξένους συναδέλφους τους (όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει) που έρχονται στην Ελλάδα για να διευθύνουν τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ενώ και το αφεντικό της ΚΕΔ λαμβάνει κανονικά τον παχυλό μηνιαίο μισθό του.

Ας δούμε τι αναφέρει η επιστολή των διαιτητών προς τον Μέλο Περέιρα, ο οποίος οφείλει πλέον να πάρει θέση, όπως και η ομοσπονδία, που θεωρητικά είναι ο θεματοφύλακας της κανονικότητας που πρέπει να επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αγαπητέ Κ. Pereira, πρόεδρε της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Στο τελευταίο σεμινάριο των διαιτητών της SUPER LEAGUE μας είχατε επίσημα ενημερώσει ότι κάθε αρχή του μήνα θα γίνονται οι πληρωμές, όπου θα καταβάλλονται οι αποζημιώσεις διαιτησίας για τις αγωνιστικές του προηγουμένου μήνα. Ήδη βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική και καμία πληρωμή ή ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχει γίνει.

Επίσης σας αναφέρουμε ότι οι αποζημιώσεις οδοιπορικών από την σεζόν 2017-2018 δεν έχουν καταβληθεί ακόμα κάτι το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο καθώς διαιτητές που έχουν καταβάλει χρήματα από την τσέπη τους ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ήδη επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των διαιτητών καθώς θεωρούσαμε ότι είχατε δώσει λύση στο εν λόγω ζήτημα αλλά όπως διαπιστώνουμε η λύση ήταν μόνο τυπικού περιεχομένου. Στην πραγματικότητα παραμένουμε στην ίδια κατάσταση των τελευταίων ετών χωρίς κανένας να υπολογίζει τους Έλληνες διαιτητές σε οικονομικά αλλά και άλλα ζητήματα.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε επίσημα σχετικά με το ζήτημα και για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει και για την καταβολή των αποζημιώσεων και οδοιπορικών.

Οι διαιτητές και βοηθοί της SUPER LEAGUE».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...