Στη Βουλή η τροπολογία του ΠΑΟΚ - Αύριο στην Ολομέλεια

Από sdna.gr: Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Η ρύθμιση θα εισαχθεί προς ψήφιση την Τρίτη στην Ολομέλεια.
Πηγή: sdna.gr
Στη Βουλή η τροπολογία του ΠΑΟΚ - Αύριο στην Ολομέλεια

Η τροπολογία του Πάνου Καμμένου κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού και η ρύθμιση θα εισαχθεί προς ψήφιση την Τρίτη στην Ολομέλεια, στο πλαίσιο της συζήτησης: «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με αυτήν: «παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση για 99 έτη στο ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ έκταση συνολικού εμβαδού 29.284 τ.μ. που βρίσκεται στο δήμο Θεσσαλονίκης και αποτελείται από ακίνητα, τα οποία ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή στο Ελληνικό Δημόσιο και στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ώστε μαζί με το οριζόμενο όμορο ακίνητο που ανήκει στο Σωματείο, να αποτελούν ενιαία έκταση για την εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού του και την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σωματείου με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις, τις συνοδές χρήσεις και τις συμπληρωματικές λειτουργίες».

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από πέντε ημέρες, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε ανακοινώσει πως η επεξεργασία της διάταξης για την παραχώρηση οικοπέδου γύρω από την Τούμπα για την κατασκευή νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να βάζει την υπογραφή του και να πηγαίνει προς ψήφιση στη Βουλή.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο με ώρα 13.30.

Διαβάστε ακόμη...