Ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της

Με την κούπα του Invitational Cup επιστρέφει από τη Σουηδία η Κ15 του ΠΑΟΚ, στο πρώτο, απολύτως επιτυχημένο, ευρωπαϊκό τουρνουά της σεζόν για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokfc.gr
Ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της

Με ωριμότητα και αποτελεσματικότητα η Κ15 προκρίθηκε με άνεση στην τετράδα του τουρνουά, κερδίζοντας 1-0 την «γηπεδούχο» Goteborg, 4-3 την Ishoj, 4-0 την Lyngby και 2-1 την Brommapojkarna. Στη συνέχεια επικράτησε 2-0 της Aalborg στον ημιτελικό και σειρά είχε η Midtgylland, την οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 στον τελικό, με δύο γκολ του Κούτσια κι ένα του Σμυρλή.

Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη, λοιπόν, είχε 6 στις 6 νίκες και πέτυχε 16 γκολ, 10 από τα οποία ο Κούτσιας, δύο ο Μπάμπουρας και από ένα γκολ οι Πιτιλάκος, Σμυρλής, Τσέλα, Κουλούρης.

Όσον αφορά τις ασίστ, έξι έβγαλε ο Σμυρλής, δύο ο Μπάμπουρας και από μία οι Κούτσιας, Τασιούρας και Ρούμιαντσεβ.

Το Invitational Cup είναι ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν κυρίως σκανδιναβικές ομάδες και το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε και την περασμένη σεζόν (η νυν Κ17), αλλά και πριν τρία χρόνια, όταν η σημερινή Κ15 ήταν η ιδιαίτερα ταλαντούχα Κ12. Προφανώς παραμένει ταλαντούχα...

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Δημήτριος Μοναστηρλής, Νικόλαος Μπότης, Ισίδωρος Κουτσίδης, Αγγελος Ζίλος, Μάριος Σινανάι, Ευάγγελος Τόσκος, Ελευθέριος Τασιούρας, Φαμπιάν Τσέλα, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Ζήσης Τσίκος, Ιωάννης Πιτιλάκος, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Μάριος Μπάμπουρας, Λάμπρος Σμυρλής, Γεώργιος Κουλούρης, Γεώργιος Κούτσιας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Θεόδωρος Καλόγηρος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Απόστολης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Ταξίδης, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Ντάνι Αλσίνα, ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Βασιλειάδης και ο φροντιστής Ευγένιος Ρούμιαντσεβ.

Διαβάστε ακόμη...