Στο επίκεντρο ο Πρίγιοβιτς (pic)

Από paok24.com: Η εμφάνιση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Άρη, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ιθύνοντες του Europa League, που συμπεριέλαβαν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, στους παίκτες με την καλύτερη απόδοση το Σαββατοκύριακο.
Πηγή: paok24.com
Στο επίκεντρο ο Πρίγιοβιτς (pic)

Ο λογαριασμός του Europa League στο Instagram, επέλεξε έξι παίκτες από τις ομάδες που αγωνίζονται στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, που έθελξαν με την απόδοση τους και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Πρίγιοβιτς, που θα δώσει... μάχη για τον τίτλο του MVP.

Αντίπαλοι του Σέρβου... killer, είναι ο συμπατριώτης του Λούκα Γιόβιτς, που σημείωσε πέντε γκολ (!), με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Όντσον Εντουάρ της Σέλτικ, ο Λεάντρο Τροσάρ της Γκενκ, ο Νάνι Ντιματά της Άντερλεχτ και ο Τζέιμς Ταβερνιέ της Ρέιντζερς.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Europa League, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δίνουν τη δική τους... μάχη, για να αναδείξουν τον Πρίγιοβιτς, ως τον κορυφαίο παίκτη του Σαββατοκύριακου στην σχετική... ψηφοφορία που διενεργείται.

Δείτε εδώ

 

Διαβάστε ακόμη...