«Για αυτούς, ήταν το παιχνίδι της χρονιάς»

Από paok24.com: Η δική του ασίστ, έφερε το δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς και τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη με 1-2, αλλά στην Ιταλία, ασχολήθηκαν και με ένα άλλο θέμα.
Πηγή: paok24.com
«Για αυτούς, ήταν το παιχνίδι της χρονιάς»

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του, στην ατμόσφαιρα του «Κλ. Βικελίδης» και κυρίως στο γεγονός ότι καίγονταν... διάφορα στις κερκίδες την ώρα του αγώνα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, πάντως, του οποίου ζητήθηκε η άποψη, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στη δήλωση του, δεν έδειξε να επηρεάζεται... «Είναι σαν παράδοση. Πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ. Από τη στιγμή που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με προειδοποίησαν ότι μπορεί να υπάρχουν επεισόδια όπως αυτό. Χθες το έκαναν οι φίλοι του Άρη, πέρσι το έκαναν οι δικοί μας με άλλους αντιπάλους. Επειδή ανέβηκαν από τη δεύτερη εθνική, τους αντιμετωπίσαμε μόνο στο Κύπελλο φέτος. Τώρα, όμως, τους αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα. Αυτό, ήταν πραγματικά το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη και δεν είχα ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή. Βλέποντας φανέλες να καίγονται ουσιαστικά ήταν... σταγόνα στον ωκεανό. Ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε» ανέφερε ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...