Μόνος του (ο Πρίγιοβιτς) και όλοι τους

Από paok24.com: Σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, όπως το χθεσινό, ο Σέρβος επιθετικός ήταν κάτι παραπάνω από... «παρών». Η σύγκριση με τους στράικερ των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου, είναι ενδεικτική.
Πηγή: paok24.com
Μόνος του (ο Πρίγιοβιτς) και όλοι τους

Με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έφτασε ήδη τα πέντε στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Είχε προηγηθεί το πέναλτι με τον Αστέρα Τρίπολης και ακόμα δύο γκολ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Και στα τρία παιχνίδια που σκόραρε, χάρισε βαθμούς. Και με τον Αστέρα και με την ΑΕΚ και με τον Άρη. 9 βαθμοί μόνο από τα δικά του γκολ...

Ο Ολυμπιακός που έχασε χθες στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, έχει πάρει... δύο γκολ από τα σέντερ φορ. Ένα από τον Γκερέρο (στο 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα) και ένα ακόμα από τον Κόκα (στο 0-1 επί του Πανιωνίου). Ο Κόκα, μαζί με το διαιτητή Σκουλά και τον επόπτη Σπυρόπουλο, έδωσε τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό ως τώρα, σε εκείνο το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Πηγαίνοντας στην ΑΕΚ; Ο Λιβάια έχει δύο γκολ σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (ένα στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα κι ένα ακόμα, το περασμένο Σάββατο , στο 0-2 επί του Απόλλωνα Σμύρνης). Άλλα τρία έχει βάλει ο Πόνσε (με ΠΑΣ Γιάννινα, στο 4-0 με τον Πανιώνιο και στο 0-3 με τον ΟΦΗ). Μπογέ και Γιακουμάκης, δεν έχουν καταφέρει να κουνήσουν δίχτυα.

Δύο γκολ από τα φορ του ο Ολυμπιακός, πέντε η ΑΕΚ, πέντε και ο Πρίγιοβιτς, μόνο στο πρωτάθλημα. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις λένε...

Διαβάστε ακόμη...