Το σήκωσε η Κ15 του ΠΑΟΚ!

Διθυραμβικά σχόλια δεν επιτρέπονται. Για λόγους αισθητικής. Αρκεί η παράθεση στοιχείων. 6 στις 6 νίκες, 16 γκολ ενεργητικό και το τρόπαιο του Invitational Cup του Γκέτεμποργκ.
Πηγή: inpaok.com
Το σήκωσε η Κ15 του ΠΑΟΚ!

Η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε λοιπόν το πρώτο τουρνουά της σεζόν, επικρατώντας 3-0 της Μίντιλαντ στον τελικό και το χάρηκε όπως της αξίζει.

Ο Δικέφαλος είχε κατακτήσει και την περασμένη σεζόν το συγκεκριμένο τουρνουά στην κατηγορία Κ15, με την ομάδα δηλαδή, που αποτελεί την τρέχουσα σεζόν την Κ17 του ΠΑΟΚ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Δημήτριος Μοναστηρλής, Νικόλαος Μπότης. Ισίδωρος Κουτσίδης, Αγγελος Ζίλος, Μάριος Σινανάι, Ευάγγελος Τόσκος, Ελευθέριος Τασιούρας, Φαμπιάν Τσέλα, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Ζήσης Τσίκος, Ιωάννης Πιτιλάκος, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Μάριος Μπάμπουρας, Λάμπρος Σμυρλής, Γεώργιος Κουλούρης, Γεώργιος Κούτσιας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Θεόδωρος Καλόγηρος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Απόστολης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Ταξίδης, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Ντάνι Αλσίνα, ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Βασιλειάδης και ο φροντιστής Ευγένιος Ρούμιαντσεβ.

Διαβάστε ακόμη...