«Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα από την αντίδρασή μας»

Από sdna.gr: Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αθηναίου, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα και την προσωπική του απόδοση, αλλά και το επερχόμενο ματς κόντρα στη Χάποελ Χολόν.
Πηγή: sdna.gr
«Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα από την αντίδρασή μας»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα: «Προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, οπότε έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα από την αντίδρασή μας. Νομίζω ότι βγάλαμε ενέργεια και καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του. Σίγουρα υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα, τα οποία προσπάθησε ο Προμηθέας να τα εκμεταλλευτεί, αλλά νομίζω ότι μείναμε συσπειρωμένοι, βρήκαμε τις λύσεις και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την απόδοσή του στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Προσπαθώ μέρα με την μέρα να ξαναβρώ την ψυχολογία μου γιατί πέρασα έναν τραυματισμό, ο οποίος με ταλαιπώρησε αρκετά, καθώς έμεινα μακριά από τις προπονήσεις για αρκετούς μήνες. Αυτό που προσπαθώ είναι να βρω κι εγώ τα πατήματά μου μέσα από την ομάδα, ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, όπως και το προπονητικό επιτελείο και νομίζω ότι σιγά σιγά όλα τα παιδιά θα βελτιωνόμαστε και θα βελτιωθεί μέσα από αυτό και η ομάδα».

Για τον αγώνα με την Χάποελ Χολόν: «Όσο την έχω δει, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ. Εμείς αυτό που θα πρέπει θα είναι να βασιστούμε και εκεί στην άμυνά μας, κάτι το οποίο κάναμε με τον Προμηθέα, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε στον αγώνα του Basketball Champions League με τη Βόννη. Θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγαλύτερη συνέπεια και συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, γιατί έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της πετυχαίνει πολλούς πόντους και βασίζεται κατά κύριο λόγο στο επιθετικό κομμάτι».

Διαβάστε ακόμη...