Ο Πόουπ και το… μέλλον

Από ebasket.gr: O Mαλίκ Πόουπ γενικότερα -ακόμη- "ψάχνεται" στον ΠΑΟΚ, αν και έχει το... ελαφρυντικό πως προέρχεται από κολέγιο και ως εκ τούτου δεν είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστεί άμεσα.
Πηγή: ebasket.gr
Ο Πόουπ και το… μέλλον

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε αναφερθεί στην προοπτική ο Αμερικανός να είναι αυτός που θα... επιλεγεί για να μην συνεχίσει στον "Δικέφαλο" μετά την απόκτηση του Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Πόουπ δεν έπαιξε απέναντι στον Προμηθέα για αγωνιστικούς λόγους (πάντως η δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε στην συνέντευξη Τύπου πως ο νεαρός Αμερικανός... "δεν χώρεσε να παίξει. Και αυτό γιατί ο Χρυσικόπουλος ήταν εκπληκτικός και ο Μαργαρίτης ήταν πολύ καλός, οπότε δεν υπήρξε χρόνος για αυτόν", μάλλον δεν... πείθει ειδικά σε ένα ματς με +25) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτό το γεγονός αλλά και το ότι μετά το τέλος του αγώνα κατά τις δηλώσεις φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά τον Τζαμάλ Τζόουνς, ίσως να αποτελεί μια σημαντική ένδειξη για το... μέλλον του Πόουπ για τον οποίο έτσι κι αλλιώς από διάφορες πλευρές "ακούγεται" πως κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα πιθανόν να αποχαιρετήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης (ανεξαρτήτως των όσων έγιναν στο ματς με τον Προμηθέα με την μη συμμετοχή του νεαρού και τις δηλώσεις σχετικά με τον Τζόουνς).

Βέβαια από τον "Δικέφαλο" δεν έχουν "δώσει" ως τώρα μια ξεκάθαρη εικόνα για τον Πόουπ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, απλά με τα τελευταία γεγονότα ο 22χρονος παίκτης φαίνεται να είναι στην πιο μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους ξένους. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και οι αποφάσεις θα παρθούν αναλόγως -και- με την κατάσταση στην οποία θα είναι ο Τζόουνς με την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε ακόμη...