Μόνο ο αρχηγός!

Aπό inpaok.com: Μετά από τέσσερα χρόνια και... κάτι, ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται εκ νέου το Χαριλάου, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει το «απόλυτο» και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πηγή: inpaok.com
Μόνο ο αρχηγός!

Με την πολύχρονη απουσία των «κιτρινόμαυρων» από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έχει εμπειρία από ένα τέτοιο, εκτός έδρας, παιχνίδι.

Ο λόγος φυσικά για τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος επισκέπτεται για τέταρτη φορά στην καριέρα του το «Βικελίδης» αντιμετωπίζοντας παράλληλα για πρώτη φορά τον Άρη, από τότε που γύρισε από την Γερμανία, αφού στο παιχνίδι Κυπέλλου των δυο ομάδων είχε μείνει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί.

Επιπλέον ο Αντρέ φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού σε τρεις συμμετοχές, μετρά δυο ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή που έκρινε η διαιτησία του Ηλία Σπάθα, ο οποίος έβαλε «μπλόκο» στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, την σεζόν 2009/10 .

Ο ίδιος μάλιστα έδειξε ότι δεν ξεχνά εκείνο το παιχνίδι (στο οποίο ο Πειραιώτης διαιτητής τον απέβαλλε), αφού τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πως: «Φυσικά και το θυμάμαι. Δεν είχαμε κάνει κανένα φάουλ και βγήκε κόκκινη κάρτα. Δεν ξεχνάω αυτό που έγινε με τον Κονσεϊσάο στο κόρνερ, δεν ξεχνάω πολλά πράγματα» .

Διαβάστε ακόμη...