«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα»

Από paokbc.gr: Ο Milenko Tepic πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα της betshop Basket League, καθώς αγωνίστηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας για την 3η αγωνιστική μία μέρα μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paokbc.gr
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή, ενώ ανέφερε ότι το γεγονός ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί γρήγορα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω ξανά. Πολλοί άνθρωποι και παίκτες είναι ακόμη εδώ από την προηγούμενη παρουσία μου. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα στην προηγούμενη θητεία μου κι γι' αυτό ήθελα να γυρίσω. Μιλώντας με τον Bane Prelevic και τον Τέλη Ζουρνατσίδη, άκουσα μόνο καλά λόγια, για όλα τα πρόσωπα που συνάντησα εδώ.

Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή χρονιά την περσινή σεζόν, αλλά πιστεύω πως παρά τις καλές ομάδες που υπάρχουν, μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε. Ήρθα χθες, αλλά όλοι έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν για μένα και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Όλο το καλοκαίρι έκανα προπόνηση μόνος μου, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι όπως όταν κάνεις με την ομάδα. Γνωρίζω πολλούς στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη και νομίζω πως θα δείξω γρήγορα πόσα μπορώ να προσφέρω. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα γι' αυτό κι είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Μπορούμε, πάντως, να βελτιωθούμε κι άλλο και να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Για το αν νιώθει ότι άφησε κάτι στην μέση από την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ: «Εκείνη τη σεζόν νομίζω πως ειλικρινά μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη. Είχαμε προκριθεί στην επόμενη φάση στο Eurocup. Τερματίσαμε στην 5η θέση κερδίζοντας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, αλλά χάσαμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια. Η ευκαιρία χάθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας και στο παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου, όπου θα μπορούσαμε να παίξουμε σε έναν τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν έχε αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Ειλικρινά δε νομίζω πως είμαι διαφορετικός. Έχω τις φιλοδοξίες μου. Μπορώ να δω τον εαυτό μου να βοηθά την ομάδα αλλά. Μπαίνω στην ομάδα χωρίς να έχω παίξει τα φιλικά αλλά σε γενικές γραμμές τα πιο πολλά είναι ίδια με παλιά κι αυτό θα με βοηθήσει στην προσαρμογή μου».

Διαβάστε ακόμη...