Ξεκίνημα με Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ...

Από acpaok.gr: Ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν κάνει ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος συμμετέχοντας στη Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αντιμετωπίζει στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΔΑΚ Γλυφάδας.
Πηγή: acpaok.gr
Ξεκίνημα με Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ...

Δίνοντας έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ο Δικέφαλος ευελπιστεί για ακόμη μία ευπρόσωπη παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Μασλαρινού, θέλοντας να κάνουν το καλύτερο δυνατό από την πλευρά τους.

Για τον αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο assistant coach Άγγελος Αγγελίδης:

''Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, θεωρητικά και πρακτικά με μία ομάδα ιδιαίτερα απαιτητική, που έχει προκριθεί ήδη στους ομίλους της Euroleague. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη, με όλες τις αθλήτριες έτοιμες. Περάσαμε τα πρώτα τεστ στα φιλικά που πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια της προετοιμασίας μας και πλέον είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Τα παιχνίδια του κυπέλλου κρύβουν μία μικρή ιδιαιτερότητα, καθώς σε αυτά γίνονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις, γιατί έχουν διάρκεια 40' με την πιο μικρή λεπτομέρεια να είναι κρίσιμη για την έκβαση του αγώνα... Εμείς είμαστε έτομοι, ενώ βάλαμε και στο πνεύμα του αγώνα και τις ξένες αθλήτριες, ούτως ώστε να καταλάβουν τη δική του σημασία...''.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
Β' Φάση, Κυπέλλου Ελλάδος
ΔΑΚ Γλυφάδας
14:30, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Διαβάστε ακόμη...