«Στόχος του ΠΑΟΚ τα play off»

Από inpaok.com: Ο Γιάννης Κεχαλάρης μίλησε στο INPAOK, για τους στόχους της ομάδας, τις μεταγραφές που έγιναν στον ΠΑΟΚ, για την περσινή κακή χρονιά, όπου ο Δικέφαλος βρέθηκε «μία ανάσα» από τα play-out, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος του ΠΑΟΚ τα play off»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά από πέρσι, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, ο στόχος είναι να μπούμε στα play-off και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Έχει αλλάξει πάρα πολύ η ομάδα από πέρσι, έχουμε πάρει πέντε καινούριους παίκτες. Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά, δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση, έχουμε και το παιχνίδι στην Γλυφάδα, όπου και θα πάμε για τη νίκη».

Για τις μεταγραφές που έγιναν και αν ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα:

«Όλοι είναι πολύ έμπειροι και μαθαίνω απ' αυτούς. Ο Τζωρτζάτος είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, έχουμε ακόμα τρεις περιφερειακούς και ο φουνταριστός μας είναι πάρα πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ φέτος την ομάδα και θα επιτύχουμε τους στόχους μας που είναι να μπούμε στα play-off και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε».

Για την περσινή άσχημη χρονιά:

«Έχει διαγραφεί από το μυαλό μας η περσινή σεζόν, την έχουμε αφήσει πίσω μας και θέλουμε τη νέα χρονιά να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και επόμενος στόχος είναι το καλοκαίρι να πάω στην Εθνική, για το Ευρωπαϊκό της ηλικίας μου και να πάρουμε και εκεί μία καλή θέση».

Διαβάστε ακόμη...