Ανεβαίνει συνεχώς!

Από paok24.com: Ο Βέρνμπλουμ είναι έτοιμος να βγει μπροστά
Πηγή: paok24.com
Ανεβαίνει συνεχώς!


Σε ένα κρίσιμο σημείο και με τον Μαουρίτσιο να είναι νοκ-άουτ, ο Σουηδός φωνάζει παρών και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
Η μεταγραφή του στο Δικέφαλο του Βορρά μετετράπη σε ένα... σίριαλ που είχε τελικά happy end και για τις δύο πλευρές.

Ο λόγος φυσικά για τον Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ στα μέσα Αυγούστου, με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή να προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να καλύψει το... χαμένο έδαφος της προετοιμασίας στην οποία δε συμμετείχε, παίρνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει ο Βέρνμπλουμ στις προπονήσεις, με τον Σουηδό να ανεβαίνει διαρκώς, δείχνοντας στις προπονήσεις τόσο τις αγωνιστικές ικανότητες που διαθέτει, όσο και την ισχυρή προσωπικότητα του.

Σε μία περίοδο πού ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαουρίτσιο, η εικόνα του Σουηδού μόνο χαμόγελα μπορεί να δημιουργήσει και είναι δεδομένο πώς ο Βέρνμπλουμ θα αγωνίζεται ακόμη περισσότερο από εδώ και στο εξής, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη!

Διαβάστε ακόμη...