«Να σκοράρω στο Χαριλάου»

sportime.gr Ο Βραζιλιάνος σχολίασε αρκετά και ενδιαφέρονται ζητήματα Ο Λέο Ζαμπά μίλησε για το ματς απέναντι στον Άρη που έρχεται, εκφράζοντας την επιθυμία του να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, ενώ στάθηκε σε όσους τον βοηθούν να προσαρμοστεί πλήρως στον ΠΑΟΚ και να αναπτύξει τις ικανότητες του.
Πηγή: sportime.gr
«Να σκοράρω στο Χαριλάου»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play:

Για την απόδοσή του έως τώρα και εάν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Ειδικά ο Μαουρίσιο, με τον οποίο βρίσκομαι πάρα πολύ κοντά και το κλίμα για μένα είναι θαυμάσιο».

Για την ταχύτητά του:

«Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχω. Το παιχνίδι μου βασίζεται στην ταχύτητα και στην δύναμη. Δουλεύω πολύ πάνω στο παιχνίδι μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Αυτό θα με βοηθήσει να ξεχωρίσω στον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη, ξέρω ότι είναι το μεγάλο μου προσόν άλλωστε».

Τα συμπεράσματά του για το Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Στην Βραζιλία παίζαμε δυο φορές την εβδομάδα και είχε πάρα πολύ ζέστη. Στη Ρωσία υπήρχε αρκετό κρύο. Εδώ αγωνίζομαι μόνο μία φορά την εβδομάδα για το πρωτάθλημα και μετά υπάρχουν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό:

«Τα παιχνίδια αυτά για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικά για να καταφέρουμε να χτίσουμε μια διαφορά και να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και τι γνωρίζει για αυτό το παιχνίδι:

«Γνωρίζω ότι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παρότι ο Άρης απουσίαζε από την πρώτη κατηγορία για χρόνια. Είναι ένα ντέρμπι που περιμένει όλος ο κόσμος. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία το ντέρμπι. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να σκοράρω, θέλω να το κάνω και την Κυριακή στην έδρα του Άρη, έτσι ώστε να πάρει η ομάδα μου την νίκη».

Για την εμφάνισή του κόντρα στη Μπάτε:

«Δουλεύω καθημερινά έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω τέτοια παιχνίδια, ήταν πολύ καλή η εμφάνισή μου, μπορώ όμως και καλύτερα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και την σχέση του με τον προπονητή:

«Η ομάδα είναι πραγματικά μια οικογένεια. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα. Είμαστε μια ομάδα που όλοι έχουμε κοινό στόχο. Έχουμε πολλούς κάλους παίκτες και πάντα δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη, σε όποιο γήπεδο και εάν παίζουμε».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θυμίζει την Βραζιλία και την Κορίνθιανς, υπάρχει πάθος στην εξέδρα και φανατισμός υπέρ της ομάδας, ωραία ατμόσφαιρα».

Για την συνεργασία του με τον Μάτος:

«Η σχέση μου μαζί του είναι πραγματικά φανταστική. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όπως και ο Μαουρίσιο. Είναι παίχτες που παίζουν χρόνια στην Ευρώπη. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που παίζω μαζί τους».

Για το πρωτάθλημα:

«Όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουμε το πρωτάθλημα και δουλεύουμε σκληρά για να το πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, επειδή υπάρχουν και άλλες πολύ καλές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο σύνολο από όλους».

Για την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Εμπιστεύομαι τους μάνατζερ που έχω. Έμαθα για τον πρόεδρο και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλα όνειρα για τίτλους. Θέλω να παίζω για τους τίτλους και γι αυτό συμφώνησα αμέσως, μόλις έμαθα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες κατάκτησης τίτλων. Γι αυτό ήρθα, για να κερδίσω τίτλους».

Για τη Ευρώπη:

«Ο στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, αλλά και για μένα, να διακριθώ κόντρα σε μεγάλα κλαμπ».

Για το τι του λέει ο κόσμος όταν τον βλέπει:

«Μου λένε ότι είμαι πολύ καλός παίκτης και με ενθαρρύνουν να δώσω περισσότερα για την ομάδα, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι δυνατός».

Διαβάστε ακόμη...