Ζητάει μετάθεση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Άρης – Ολυμπιακός η Αστυνομία (pics)

Από sdna.gr:Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Αρνητική η Super League. Αποφασίζει ο Βασιλειάδης.
Πηγή: sdna.gr
Ζητάει μετάθεση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Άρης – Ολυμπιακός η Αστυνομία (pics)

Την μετάθεση, κατά μία ημέρα, των αγώνων ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League που έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου και της αναμέτρησης για την Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα, ζητάει με έγγραφο της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη, σε Super League και ΕΣΑΚΕ, αντίστοιχα.

«Επισημαίνεται ότι η αναβολή του αγώνα κατά μία ημέρα, κρίνεται απολύτως αναγκαία, δεδομένου ότι ο προβλεπόμενος χρόνος πραγματοποίησης του αγώνα συμπίπτει με την ημέρα κορύφωσης των ως άνω εκδηλώσεων» αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. η οποία επικαλείται τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου αλλά και για την 28η Οκτωβρίου, στις οποίες θα παρίστανται πλήθος επισήμων μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Σε αυτές η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης «θα διαθέσει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της, καθώς επίσης θα ενισχυθεί από όμορες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υπηρεσιακές της υποχρεώσεις» τονίζεται στην επιστολή.

Αρνητική η Super League, αποφασίσει ο Βασιλειάδης.
Όσον αφορά τον αγώνα ποδοσφαίρου, το αίτημα αυτό δημιουργεί πρόβλημα αφού για τις 31 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα και Εργοτέλης – ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι, δεν τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα που προβλέπει ο κανονισμός ανάμεσα στους αγώνες.

Εφόσον οι αγώνες Κυπέλλου, όμως, μετατεθούν για την 1η Νοέμβρη, δημιουργείται πρόβλημα στη Super League καθώς για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου έχουν οριστεί τα παιχνίδια Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και πάλι δεν τηρούνται τα δύο 24ώρα!

Η Super League, σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται αρνητική και την απόφαση θα πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Το έγγραφο της Αστυνομίας για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, που αποκαλύπτει το SDNA.

Διαβάστε ακόμη...