Νέα Τούμπα: Τι γίνεται τώρα;

inpaok.com Ένα ακόμα μικρό «βήμα» προς το όνειρο της Νέας Τούμπας, έγινε το πρωί της Τετάρτης αφού η τροπολογία για την παραχώρηση των στρεμμάτων του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, υπεγράφη από τον Πάνο Καμμένο και... έφυγε για την Βουλή.
Πηγή: inpaok.com
Νέα Τούμπα: Τι γίνεται τώρα;

Αυτή ήδη βρίσκεται στην γραμματεία του Κοινοβουλίου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθεί, ως νομοθετική ρύθμιση σε κάποιο νομοσχέδιο, ούτως ώστε να παραχωρηθούν οι χώροι στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και να ξεκινούν να τρέχουν οι διαδικασίες.

Την ίδια ώρα, από πλευράς ΠΑΟΚ τηρείται στάση αναμονής στο συγκεκριμένο ζήτημα αφού από μόνη της η τροπολογία δεν σημαίνει και πολλά, αν δεν περάσει από την Βουλή των Ελλήνων η νομοθετική ρύθμιση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν αναμένεται να αντιμετωπιστεί πρόβλημα καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι θα στηριχθεί από την πλειοψηφία των βουλευτών και όχι μόνο από αυτούς της συγκυβέρνηση.

Βέβαια, η παραχώρηση των στρεμμάτων δεν λέει από μόνη της κάτι.

Το αμέσως προσεχές διάστημα, από την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης θα ξεκινήσει η διαδικασία της προετοιμασίας όλων των απαραίτητων εγγράφων, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία τόσο με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και με την περιφέρεια, ούτως ώστε να γίνει ακόμα ένα βήμα για την Νέα Τούμπα.

Αυτό που πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο, είναι ότι στον Δικέφαλο δεν... χαρίζεται τίποτα, απλά γίνεται μια παραχώρηση ενός κομματιού γης που δεν θα μπορούσε να χρησιμεύσει για κανένα άλλο σκοπό, για κάποια χρόνια. Δεν έχει δηλαδή την μορφή «δωρεάς» , όπως έγινε πρόσφατα σε... άλλα γήπεδα.

Διαβάστε ακόμη...