Το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Ουάρντα!

Από sdna.gr:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε στην ατζέντα της Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι, με την γερμανική ομάδα να μην έχει κάνει delete στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες...
Πηγή: sdna.gr
Το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Ουάρντα!

Ο Στέφανος Καπίνο δεν ήταν ο μοναδικός...δικός μας παίκτης που απασχόλησε την Βέρντερ Βρέμης το περασμένο καλοκαίρι.

Εκτός από τον 24χρονο τερματοφύλακα ο οποίος εν τέλει υπέγραψε συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα, από την μεταγραφική short list του αθλητικού διευθυντή Φρανκ Μπάουμαν «παρέλασε» - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA – και το όνομα του Αμρ Ουάρντα.

Μάλιστα διακριτικά και χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω εκείνη την περίοδο, η Βέρντερ Βρέμης μπήκε στη διαδικασία της διερευνητικής κρούσης προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, σχετικά με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Σημειωτέων πως αυτό ήταν κάτι που συνέβη πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, σε ένα τάιμινγκ όπου στον ΠΑΟΚ ανέμεναν τις συμμετοχές του («μουντιαλικού») Ουάρντα για λόγους που είχαν να κάνουν με τη διαμόρφωση της χρηματιστηριακής αξίας του παίκτη κι όχι μόνο.

Αν κι από τότε κύλησαν κάποιοι μήνες, ο «Φαραώ» του ΠΑΟΚ, παρακολουθείται ακόμα και τώρα από την Βέρντερ Βρέμης.

Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της γερμανικής ομάδας έχουν ασφαλώς πληροφορηθεί πως ο Ουάρντα δεν υπολογίζεται στα τελευταία παιχνίδια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και «ξεχαρμάνιασε» μέσω της Εθνικής Αιγύπτου.

Μένει να φανεί αν οι Γερμανοί σκοπεύουν ή όχι να επανέλθουν για μία νέα κουβέντα με τον ΠΑΟΚ τον προσεχή Γενάρη, με φόντο τον 25χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε ακόμη...