«Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τα αντίπαλα γκαρντ»

Από paokbc.gr: Στον έλεγχο του ρυθμού και στην ζημιά που έκαναν τα αντίπαλα γκαρντ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Telekom Baskets Bonn.
Πηγή: paokbc.gr
«Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τα αντίπαλα γκαρντ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Darrius Garrett και Jamal Jones, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σήμερα.

«Συγχαρητήρια στην Telekom Baskets Bonn για τη νίκη της. Είχαμε δύο στόχους πριν από την έναρξη του αγώνα. Πρώτα από όλα να ελέγξουμε τον ρυθμό και δεύτερον να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στα γκαρντ τους. Δεν τα καταφέραμε και για αυτόν τον λόγο χάσαμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοι κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες ειδικά με τους Mayo και James. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δύο πιο αθλητικοί μας παίκτες, οι Jones και Garrett δεν ήταν στο γήπεδο. Οι δυο τους μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του σημερινού αγώνα, ο οποίος ήταν πάρα πολύ υψηλός. Η Bonn είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που την Κυριακή το βράδυ είχε αγώνα για το γερμανικό πρωτάθλημα και σήμερα τρεις παίκτες έπαιξαν για περισσότερα από 30 λεπτά. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά. Η αμυντική μας λειτουργία χρειάζεται όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι λίγο ιδιαίτερος ο τρόπος που παίζουν, δεν ανταποκριθήκαμε. Καταφέραμε ελέγξουμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα τον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ, που είναι ένα από τα ατού των αντιπάλων μας, αλλά μας στοίχισαν τα συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν σε ένα κρίσιμο σημείο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είχαμε μαζέψει το σκορ, αλλά μας πήραν 4-5 μαζεμένα επιθετικά ριμπάουντ και σκόραραν».

Για το αν ήττα φέρνει προβλήματα σε σχέση με τον όμιλο: «Πάντα είμαστε σε δύσκολη θέση στον ΠΑΟΚ, σε όλους τους τομείς. ΠΑΟΚ είσαι...»

Για την κατάσταση των Darrius Garrett και Jamal Jones: «Το πιο πιθανό για τον Garrett είναι ότι θα παίξει το Σάββατο. Θα τον δούμε και στην αυριανή προπόνηση. Ο Jones σίγουρα δεν θα παίξει».

Για την προσπάθεια της ομάδας: «Το πρόβλημα μας στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ότι δεν είχαμε την ενέργεια που είχαν οι αντίπαλοι. Σήμερα όλοι όσοι έπαιξαν ξεπέρασαν τον εαυτό τους, απλώς υπάρχουν αδυναμίες. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους παίκτες, προσπάθησαν όλοι πάρα πολύ».

Για το ότι ο Goss έπαιξε για αρκετή ώρα στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του: «Είναι σίγουρο ότι είναι 100% καλά στο κομμάτι της υγείας τους. Σίγουρα χρειάζεται αγώνες για να βρει ρυθμό και να βρεθεί στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης, ξέρει να διαχειρίζεται το σώμα του και η επιστροφή του είναι ένα από τα θετικά κομμάτια».

Ο προπονητής των Γερμανών, Predrag Krunic, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. ξέραμε ακριβώς με τι θα βρεθούμε αντιμέτωποι όταν ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Είχαμε κι οι δύο προβλήματα τραυματισμών αλλά είμαι ικανοποιημένος και περήφανος από την απόδοση των παιχτών μου».

Για την κίνηση του James Webb προς την κερκίδα: «Είναι νεαρός κι είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη. Του εξήγησα πως είναι επαγγελματίας και δεν δικαιολογείται να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Του μετέφερα πως αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με τεράστιο σεβασμό προς το άθλημα και με μεγάλους αθλητές, που έχουν γράψει ιστορία. Πιστεύω πως θα μάθει από αυτό που έκανε. Ήταν ένα καλό μάθημα».

Διαβάστε ακόμη...