Ποτέ ξανά στην Ελλάδα!

Aπό forza: Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά σκέφτηκε κανείς πόσο διαφορετική θα ήταν η άνεση με την οποία θα επικρατούσε στα παιχνίδια του, προφανώς και η απόδοσή του από κάποια στιγμή και μετά σε όλα τα ματς, αν έπαιρνε τα σφυρίγματα που 100% δικαιούνταν;
Πηγή: forza
Ποτέ ξανά στην Ελλάδα!

Το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου μια και η πιο δυνατή ομάδα, η πιο ισχυρή, η καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, είναι και αυτή που αδικείται κατάφορα σε όλα –σχεδόν- τα παιχνίδια της.

Αυτό που φέτος κατορθώνει ο ΠΑΟΚ γράφεται στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ

Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν απέβαλε σε ξεκάθαρες φάσεις που είδε, τον Κώτσιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Ινγκλέσιας που πάτησε τον Ουάρντα. Οι πολλοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τη δύσκολη φάση – πέναλτι του Πρίγιοβιτς, αλλά η ξεκάθαρη διπλή αδικία (που προηγήθηκε του πέναλτι) αφορούσε τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο παιχνίδι έγινε το... απίστευτο. Ο Ακπόμ σκόραρε στη Νέα Σμύρνη αφού είχε μπροστά του τρεις αμυνόμενους που τον κάλυπταν, έφυγε να πανηγυρίσει, αλλά ο Καμπούρης από την Εύβοια «έπρεπε» να το ακυρώσει και σήκωσε το σημαιάκι.

Μία αδιανόητη απόφαση, ενός βοηθού που έγινε διεθνής τώρα τελευταία κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες και αφού πρωταγωνίστησε στο πέναλτι της ΑΕΚ εκτός περιοχής στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ ΟΦΣΑΙΝΤ

Ο ΠΑΟΚ πήγε να παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και στο 2΄ έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό, όταν Διαμαντόπουλος και Αλεξέας δεν έδωσαν το πέναλτι – μαρς στον Ζαμπά. Μία ανατροπή που θα έδινε ο και ο Μαχλάς και ο Σαμαράς! Ήταν μία σοκαριστική απόφαση που φυσικά επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ακόμη και εκεί βέβαια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει.

Ακολούθησε μία «σφαγή» με ελβετικές ρίζες, από έναν βοηθό που είχε αλβανική καταγωγή. Ο δεύτερος βοηθός Μπεγκίμ Ζογκάι στο Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, σήκωνε το σημαιάκι σαν Έλληνας, όπως κάποτε σε εκείνη την ίδια πλευρά ο Γεωργαράκος και ο Σωτηρόπουλος Αχαίας. Πήρε πέντε αποφάσεις, οι τέσσερις ήταν λανθασμένες κατά του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα το κομμένα οφσάιντ του Πρίγιοβιτς που έφευγε τετ α τετ.

ΣΦΑΓΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Και φθάσαμε στο σημείο να παίζει ο πρώτος και δυνατός ΠΑΟΚ με τον τελευταίο Απόλλωνα και η διαιτησία στις μεγάλες φάσεις, να είναι 30-70 για τους θεωρητικά αδύναμους! Απίθανο! Πρωτοφανές!

Ο Χουάντερσον διέλυσε τον Καρέλη μετά από έξοδο, αλλά ο διαιτητής Τάσης (φωτό) δεν έδωσε το παραμικρό. Ο βοηθός Κρέτσιμος από την άλλη έκοψε μία φορά τον Πρίγιοβιτς και μία τον Βιεϊρίνια οι οποίοι καλύπτονταν δύο και τέσσερα μέτρα, από τρεις και τέσσερις παίκτες αντίστοιχα!!

ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ-ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ-ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έξι ματς και τα κέρδισε όλα, έστω και αν στα πέντε από αυτά αδικήθηκε κατάφορα! Είναι πραγματικά εκπληκτικό αλλά ο ΠΑΟΚ έπαιξε τέσσερα παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές και μέσα από αυτά έξι παραπέμφθηκαν για πολύ μεγάλα λάθη εναντίον του! Ο Κουτσιαύτης για τις αποβολές και όχι για το πέναλτι και από εκεί και πέρα οι Καμπούρης, Διαμαντόπουλος, Αλεξέας, Τάσης και Κρέτσιμος.

Ο Καμπούρης μάλιστα τελείωσε από τους πίνακες, κάτι που φυσικά θα γίνει και για τον βοηθό Σπυρόπουλο στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους.

Και όμως... Μετά από όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος και φυσικά ο καλύτερος, αφού κερδίζει τους πάντες και τα πάντα!!

ΚΑΠΕΛΟ: ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΕΙ...

ΤΙΤΛΟΣ: Συνένοχος ο Περέιρα

Εδώ και πολλούς μήνες ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα γνωρίζει ότι το βασικό πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας, είναι πλέον οι πιέσεις και οι κάθε είδους απειλές που δέχονται οι διαιτητές. Ο Περέιρα το είδε, το άκουσε, το έμαθε, του το είπαν, αλλά συνεχίζει να δρα και να αποφασίζει σα να μην συμβαίνει τίποτα...

Αυτή η στάση του προκαλεί ερωτηματικά, όπως βέβαια και ο τρόπος που στελέχωσε τους πίνακες με διαιτητές που αποκλείεται να τσέκαρε ο ίδιος στη Football League.

Όσο ο Πορτογάλος δεν βοηθάει στην αποκάλυψη του κυκλώματος που απειλεί και όσο συνεχίζει να κωφεύει, τόσο και θα θεωρείται ανίκανος ή και ύποπτος γι' αυτό που συνεχίζεται.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τον Μάρτιο του 2016 μετά τη σφαγή Παππά ξεκίνησε την επανάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ είναι και τώρα αυτός ο μόνος που προσπαθεί για πιο καθαρό ποδόσφαιρο.

«Όποιος θέλει καθαρό ποδόσφαιρο είναι μαζί μας, όλοι οι άλλοι απέναντι...» τονίστηκε και αυτή την εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις Κούγια για την ΑΕΚ και τους συνεργάτες του Μελισσανίδη, ενώ στο δείπνο με τα στελέχη της UEFA, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε για το VAR, ενώ έκανε και ένα βήμα παραπάνω: «Στα ματς των διεκδικητών του πρωταθλήματος να σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές».

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μάχεται για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη , αν και φαίνεται πώς έμεινε μόνος...

ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ

Και ενώ ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει το ηθικό πλεονέκτημα ζητώντας σταθερά και απαρέγκλιτα το VARπου θα μειώσει την ανθρώπινη επιρροή στους αγώνες και ταυτόχρονα θα μειώσει και τα λάθη, στην ΑΕΚ επικρατεί εκνευρισμός. Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Γιάννη Παπαδόπουλο που όπως είπε ο Κούγιας... «είναι το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στις βρώμικες δουλειές του ποδοσφαίρου» έχουν αναστατώσει τους κίτρινους που μέχρι τώρα κατάφερναν να μην εκτεθούν. Οι σπασμωδικές κινήσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη, όπως και αυτή η τελευταία συνάντηση Μελισσανίδη – μπαμπά Τριτσώνη που αποκαλύφθηκε από τα korakia.blogspot.com.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε το εκπληκτικό φαινόμενο του Ολυμπιακού, που κάνει τις κωλοτούμπες πιο γρήγορα και από το πώς αλλάζει προπονητές...

Πέρυσι οι ερυθρόλευκοι χάλασαν τον κόσμο για να έρθουν ξένοι διαιτητές και το έκαναν στα πλαίσια του πολέμου στην ΕΠΟ και στη νέα ΚΕΔ που δεν τους ευνοούσε όπως είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια. Τώρα που αυτό έγινε και είδαν στα ντέρμπι ότι δεν παίρνουν το 80-20 που ήθελαν για να κερδίσουν, άρχισαν να αμφισβητούν και τους ξένους και τις λύσεις που δίνουν!!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...