«Επιπλέον κίνητρο για μας τα 400 ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη»

Από paokbc.gr: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Media Day που πραγματοποιήθηκε στο "PAOK Sports Arena" ενόψει του αυριανού αγώνα με την Telekom Baskets Bonn για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
«Επιπλέον κίνητρο για μας τα 400 ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το γεγονός ότι το αυριανό ματς είναι το 400ό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη αποτελεί επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του, ενώ ανέφερε ότι η Bonn έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν συνήθως οι γερμανικές ομάδες.

«Η Telekom Baskets Bonn έχει κρατήσει έναν κορμό παικτών από πέρσι. Έχει χαρακτηριστικά που έχουν συνήθως οι γερμανικές ομάδες. Από την στιγμή όμως, που το παιχνίδι είναι στο γήπεδό μας, χρειαζόμαστε τη νίκη εντός έδρα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Για τον Darrius Garret: «Αρχίζουμε και συνηθίζουμε να παίζουμε με απουσίες... Ο Garrett δεν θα αγωνιστεί και αύριο. Τα παιδιά που θα είναι διαθέσιμα, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να καλύψουν τα κενά».

Για το τι περιμένει από την Telekom Baskets Bonn: «Είναι μια... μικρή Ludwigsburg η Bonn, όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται. Με βάση τις απουσίες των Darrius Garrett και Jamal Jones, ένα πρόβλημα μπορεί να είναι για εμάς τα ριμπάουντ».

Για τα καλά ποσοστά της Bonn στα τρίποντα: «Πολλοί παίκτες τους έχουν ικανότητα στα σουτ τριών πόντων. Παίζουν πολύ γρήγορα και αυτό δημιουργεί ανισορροπία στην άμυνα».

Για το γεγονός ότι είναι το 400ο ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς, έχουμε κίνητρα για τη νίκη και ένα από αυτά είναι το 400ο μας ματς στην Ευρώπη».

Για τον Phil Goss: «Ο Goss κλείνει 3,5 βδομάδες εκτός δράσης και μετά το τέλος της προπόνησης θα μιλήσουμε μαζί του, για να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί».

Διαβάστε ακόμη...