Ο εξαφανισμένος Λεβέκ και η έφεση του Λουτσέσκου

Όσα ειπώθηκαν στην προσφυγή του «Δικέφαλου» κατά του Γάλλου ποδοσφαιριστή και η... απάντηση του Ρουμάνου τεχνικού στην τιμωρία που του επιβλήθηκε.
Πηγή: sdna.gr
Ο εξαφανισμένος Λεβέκ και η έφεση του Λουτσέσκου

Μία συμμετοχή από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι σήμερα έχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Ντοριάν Λεβέκ, η τύχη του οποίου αγνοείται...

Τη Δευτέρα (15/10) εκδικάστηκε η προσφυγή της ομάδας της συμπρωτεύουσας στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα.

Όπως ειπώθηκε από τους νομικούς του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα και Αχιλλέα Μαυρομμάτη, ο ποδοσφαιριστής αν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι 90 λεπτά (60 λεπτά κόντρα στην Κέρκυρα είχε).

Στις 10/7 επικαλέστηκε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε σε φιλικό του ΠΑΟΚ και στις 16/8 ζήτησε να πάει στη Γαλλία για να μιλήσει με τη Βαλενσιέν. Πήρε άδεια μέχρι τις 20/8 αλλά δεν γύρισε ποτέ... «Δεν ξέρουμε που είναι μέχρι σήμερα. Η γενναιοδωρία έχει και τα όρια της. Είναι άφαντος και δεν μας λέει τι θέλει» ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Μπίρδας.
Όπως τόνισε, ο έτερος νομικός του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομμάτης, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, η κατάσταση του δεν ήταν τέτοια που θα του απαγόρευε να συμμετάσχει στους αγώνες. «Φέτος ήταν ιατρικά εντάξει» ειπώθηκε.

Στο μεταξύ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέθεσε έφεση για το πρόστιμο των 28.000 ευρώ που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ και ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην εκδίκαση της υπόθεσης, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του μέσω των δικηγόρων του ΠΑΟΚ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη (18/10).

Διαβάστε ακόμη...