Θυμήθηκαν τον Ελ Καντουρί οι Ιταλοί

Από sdna.gr: Τον Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ θυμήθηκε η ιταλική ιστοσελίδα «alciodangolo.com», σε αφιέρωμα της για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει περάσει στο παρελθόν από το δυναμικό της Μπρέσια.
Πηγή: sdna.gr
Θυμήθηκαν τον Ελ Καντουρί οι Ιταλοί

Οι Ιταλοί πρώτα κάνουν ειδική αναφορά σε Πίρλο και Χάμσικ, που βρέθηκαν σε νεαρή ηλικία στις ακαδημίες των Λομβαρδών, ενώ στη συνέχεια στρέφουν την προσοχή τους στον Ελ Καντουρί, σημειώνοντας ότι ήταν ο μόνος από τους ταλαντούχους παίκτες, που φόρεσαν την φανέλα της Μπρέσια, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

 

«Ο μόνος που έκανε καλές εμφανίσεις με την Μπρέσια, ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ένα πολύ καλό ταλέντο, που το 2011 η Νάπολι επένδυσε πάνω του, πιστεύοντας ότι βρήκε τον νέο Χάμσικ. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν το ίδιο, με τον Μαροκινό σήμερα να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, μετά τις εμπειρίες που αποκόμισε σε Νάπολι, Τορίνο και Έμπολι», αναφέρει το κείμενο τον Ιταλών, για τον μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου.

Η Μπρέσια, αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του Ελ Καντουρί, στην ιταλική του... περιπέτεια, εντάσσοντάς τον στις ακαδημίες της το καλοκαίρι του 2008, μένοντας εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του με τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ στο φημισμένο τουρνουά του Βιαρέτζιο.

Διαβάστε ακόμη...