«Ο ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να πάρει νταμπλ»

Από arenafm.gr: Ο βετεράνος Σέρβος επιθετικός, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Λάρισας μεταξύ άλλων, Σάνταν Σπάσιτς, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τη φετινή χρονιά του «δικεφάλου», τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, και την καριέρα του μετά το ποδόσφαιρο.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να πάρει νταμπλ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Πρίγιοβιτς και την εθνική Σερβίας: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Πρίγιοβιτς κι όλοι λένε γιατί δεν τον βάζει στην εθνική. Έχει ουσία, έχει γκολ, και νομίζω είναι θέμα προπονητή. Κατά τη γνώμη μου χωράνε και οι δυο ποδοσφαιριστές στην επίθεση, και ο Μίτροβιτς και ο Πρίγιοβιτς. Ο Κρίσταετς όμως βάζει μόνο τον Μίτροβιτς. Είναι ένας προπονητής χωρίς πολλές εμπειρίες στην προπονητική του καριέρα, δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες, αλλά σαν ομάδα δεν λειτουργούμε καλά. Ο Πρίγιοβιτς είναι παίκτης ουσίας, γκολτζής. Βοηθάει κάθε ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, θα έχει ευκαιρία να παίξει».

Για την καριέρα του ως μάνατζερ και τα «καυτά» ονόματα Σέρβων ποδοσφαιριστών που κλέβουν τις εντυπώσεις σε νεαρή ηλικία: «Τώρα δουλεύω σαν μάνατζερ, βοηθάω κάποιους παίκτες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα. Ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει στο μέλλον είναι από την Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς που παίζει ως στόπερ. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, θα τον πουλήσουν σίγουρα σε μεγάλη ομάδα. Τον ψάχνουν από το εξωτερικό, αλλά πιστεύω πρέπει να παίξει ακόμη έναν χρόνο στην Σερβία και μετά να φύγει».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, έχουμε καλό υλικό, καλούς παίκτες, κι έχουμε και πάγκο φέτος που είναι σημαντικό. Φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι στεναχωρημένος που αποκλειστήκαμε από την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε το 1-1 από την Λισαβόνα, όμως ανοιχτήκαμε στο ματς στην Τούμπα και το πληρώσαμε. Τώρα βλέπουμε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει φέτος να πάρει νταμπλ».

Διαβάστε ακόμη...