«Είμαι επαγγελματίας, όποτε μου ζητήσει ο Λουτσέσκου να παίξω...»

Από  sdna.gr:Στο πλαίσιο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική Αιγύπτου, ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον προπονητή του.
Πηγή: .sdna.gr
«Είμαι επαγγελματίας, όποτε μου ζητήσει ο Λουτσέσκου να παίξω...»

Ο 25χρονος άσος, προτού ταξιδέψει στην Αίγυπτο προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα, ήταν στα... πιτς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Έκτοτε, ο Ουάρντα τιμωρήθηκε από τον Λουτσέσκου σιωπηρά χωρίς το θέμα να πάει ποτέ στην διοίκηση, με τον Αιγύπτιο να δηλώνει αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ πως:

«Όλα πήγαιναν καλά αλλά τελευταία ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω γιατί... Από την πλευρά μου προσπαθώ να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποτε μου ζητηθεί να παίξω, θα το κάνω. Θα προσπαθήσω να παίξω ξανά με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να΄χει είμαι ένας επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και δεν παραπονιέμαι, δουλεύω σκληρά...»

Μάλιστα, στάθηκε και στην αψιμαχία που είχε με τον Ρούντιγκερ της Τσέλσι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League: «Ο Ρούντιγκερ ήθελε να με προσβάλλει, είπε πράγματα για μένα και για την μητέρα μου, έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμη...