«Ομάδα με μεγάλη παράδοση ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Η άποψη του προπονητή της Τέλεκομ Βόννης για την αυριανή αναμέτρηση στο ΠαλατάκιΟ Πρέντραγκ Κρούνιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
«Ομάδα με μεγάλη παράδοση ο ΠΑΟΚ»


«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, ενώ ο προπονητής του έχει δείξει ότι ξέρει πώς να προετοιμάζεται για έναν αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο προπονητής των Γερμανών και στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε πιθανή κούραση της ομάδας του, που αγωνιζόταν χθες για το πρωτάθλημα.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι χθες το βράδυ με την medi Bayreuth για το γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι είχε μία παραπάνω μέρα για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε τέτοιες καταστάσεις από την στιγμή που παίζουμε στο Basketball Champions League».

Όσο για τον όμιλο στο BCL ως τώρα; «Είναι πολύ νωρίς. Είναι σίγουρο ότι κάθε νίκη, ειδικά μακριά από την έδρα σου, δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...