Τα «κανόνια» του ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο ξεκίνημα της Hanball Premier διευρύνοντας το σερί του στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com
Τα «κανόνια» του ΠΑΟΚ

Πρώτος στόχος επετεύχθη για τον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη χωρίς να δυσκολευτεί και συνδυάζοντας τις νίκες με καλές εμφανίσεις πηγαίνει στην κορυφή και με το απόλυτο στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου παραδέχτηκε πώς από τη μία πλευρά η διακοπή τη συγκεκριμένη στιγμή βάζει ένα... φρένο στο ρυθμό που βρήκε ο ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη πλευρά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δουλέψουν ακόμη περισσότερο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, αλλά και στους Λοίζο και Κωστακίδη να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ένα από τα θετικά στοιχεία των «ασπρόμαυρων» έως τώρα είναι η ευχέρεια της ομάδας στο σκοράρισμα, κάτι που έρχεται φυσικά και από την καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και το γεγονός ότι τα γκολ του Δικεφάλου έρχονται από αρκετούς παίκτες.

Το πρώτο... κανόνι του ΠΑΟΚ στις έως τώρα αναμετρήσεις του πρωταθλήματος είναι ο Αποστόλης Παλάσκας με τον Έλληνα παίκτη να ξεκινάει "καυτός" στη σεζόν έχοντας πετύχει τα 31 από τα 132 γκολ της ομάδας.

Ο Κοκκώνης από τη θέση του πίβοτ αποτελεί και φέτος απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα με τα 19 γκολ που έχει ήδη στο ενεργητικό του.

Ο Τζόνο συνεχίζει τις σταθερές του εμφανίσεις φτάνοντας τα 14 γκολ, ενώ ο δεύτερος ξένος του ΠΑΟΚ, ο Τάσκοβιτς βρίσκεται στα 8, έχοντας αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Γιόσμου, που αποκτήθηκε για να αποτέλεσε μαζί με τον Κοκκώνη το δίδυμο στα πίβοτ της φετινής σεζόν, έχει δώσει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ 10 γκολ.

Για μία ακόμη σεζόν είναι πολύτιμη η συνεισφορά του Πετρίδη τόσο στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας, όσο και στο σκοράρισμα με τα 15 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο Αραμπατζής βρίσκεται στα 7 γκολ, ο Κωστακίδης στα 6 αλλά με μόλις ένα παιχνίδι στο ενεργητικό του, ενώ το επιθετικό «παζλ» του Δικεφάλου στο κομμάτι του σκοραρισμάτος συμπληρώνουν οι Μαστορόγιαννης, Κυπραίος, Νικολαΐδης, Τσεσμετζίδης, οι οποίοι ερχόμενοι από τον πάγκο προσφέρουν λύσεις στον Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Διαβάστε ακόμη...