Οι τρεις «σωματοφύλακες» του ΠΑΟΚ!

Οι τρεις ''σωματοφύλακες'', οι αρχηγοί Θωμαή Βαρδαλή, Ναταλία Χατζηγιαννίδου και Ανθή Παπακωνσταντίνου ανοίγουν τα χαρτιά τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ acpaok.gr και μιλάν για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.
Πηγή: acpaok.gr
Οι τρεις «σωματοφύλακες» του ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία τελείωσε... Τα παιχνίδια ξεκίνησαν... Ήδη πήρατε μία γεύση πώς θα μας αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι... Κλειστά και αμυντικά! Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε;

Θωμαή: Γνωρίζουμε πως οι περισσότερες ομάδες θα μας αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο, επομένως δουλεύουμε και με δεδομένο αυτό. Είμαστε πανέτοιμες για αυτό, δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και στόχος μας είναι όχι μόνο οι νίκες, αλλά και το όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Ναταλία: Έχουμε ποιοτικές παίκτριες σε όλες τις θέσεις και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, όποια τακτική και αν ακολουθήσει στο παιχνίδι του.

Ανθή: Γνωρίζουμε ότι θα μας αντιμετωπίσουν οι περισσότερες ομάδες κλειστά και αμυντικά και αυτό είναι το δύσκολο για εμάς, να καταφέρουμε να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Γι' αυτο όμως δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, για να είμαστε έτοιμες να διασπάμε οποιαδήποτε αμυντική κατάσταση με στόχο πάντα το γρήγορο ποδόσφαιρο.

Ο τίτλος του φαβορί δημιουργεί υποχρεώσεις και άγχος. Πώς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι;

Θωμαή: Σίγουρα υπάρχει άγχος και είναι υποχρέωσή μας να κατακτάμε πρωτάθλημα και κύπελλο! Δεν είναι εύκολο να μείνεις στην κορυφή! Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και οι πιο παλιές προσπαθούμε να στηρίξουμε τις καινούργιες παίκτριες και να τις βάλουμε στο κλίμα του πρωταθλητισμού.

Ναταλία: Ο τίτλος του φαβορί δημιουργεί υποχρεώσεις, να συνεχίσουμε την πορεία των προηγούμενων χρόνων και να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Άγχος δεν υπάρχει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας.

Ανθή: Θα έλεγα ότι στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια ο τίτλος του φαβορί δημιουργεί υποχρεώσεις και άγχος, οι οποίες όμως μας βγαίνουν σε καλό. Νομίζω ότι αν δεν είχαμε αυτούς τους υψηλούς στόχους όπως είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο δε θα καταφέρναμε πολλά! Αυτοί οι στόχοι βέβαια μας δίνουν το κίνητρο να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, έτσι ώστε να μπορούμε να κρατάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά στην κορυφή, εκεί που του αξίζει.

Οι νέες παίκτριες που ήρθαν στην ομάδα, έχουν όλες βαρύ βιογραφικό. Σε ποια φάση βρίσκεται ο εγκλιματισμός τους;

Θωμαή: Το ρόστερ φέτος είναι παρά πολύ καλό και πλήρες σε όλες τις θέσεις. Οι καινούργιες παίκτριες είναι όλες ποιοτικές παίκτριες και ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας . Έχουν εγκλιματιστεί όλες στο κλίμα της ομάδας και αυτό είναι πολύ ευχάριστο .

Ναταλία: Όσες παίκτριες ήρθαν στην ομάδα είναι πραγματικά υπερπολύτιμες. Με τις περισσότερες είμαστε συμπαίκτριες στις εθνικές ομάδες, οπότε ήταν πολύ εύκολο να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Είχαμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ από την περσινή χρονιά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσουμε την ομοιογένεια που απαιτείται.

Ανθή: Φέτος στην ομάδα μας έχουν έρθει εξαιρετικές παίχτριες και νομίζω σε συνδυασμό με εμάς τις παλιότερες έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, έτοιμη να διεκδικήσει τα πάντα. Όλες μαζί έχουμε χτίσει ένα πολύ ωραίο και πρωτόγνωρο κλίμα και προπονούμαστε καθημερινά με μεγάλη χαρά.

Τι διαφορά βλέπετε φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες συνθήκες προετοιμασίας και προπόνησης;

Θωμαή: Φέτος το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ. Ειμαστε όλες μια γροθιά! Είναι πολύ σημαντικό ότι δουλεύουμε με το προπονητικό τιμ κάτω από άριστες επαγγελματικές συνθήκες στην Ν. Μεσημβρία. Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτό. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή !

Ναταλία: Φέτος οι συνθήκες προπόνησης έχουν αλλάξει ριζικά. Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας προπονούμαστε σε φυσικό χόρτο, έχοντας ό,τι χρειάζεται για την άρτια προετοιμασία μας.

Ανθή: Φέτος η ομάδα μας ζει τις καλύτερες μέρες στην ιστορία της, το κλίμα μεταξύ μας είναι εξαιρετικό, οι συνθήκες προπόνησης είναι επαγγελματικές και αυτό οφείλεται σίγουρα, στη δουλειά των προπονητών μας αλλά και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που προπονούμαστε στη Ν. Μεσημβρία, που μας παρέχει η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ! Το σίγουρο είναι πως εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Διαβάστε ακόμη...