Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ

*Μετά τον Γιανίκ Μορέιρα στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings, ο Ουίλ Χάτσερ έγινε ο 2ος παίκτης του ΠΑΟΚ που έφτασε σε double-double και μάλιστα με ασυνήθιστο τρόπο για παίκτη ύψους 1,88 αφού είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Πηγή: esake.gr
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ

Τα 10 ριμπάουντ αποτελούν καριέρας για τον Αμερικανό γκαρντ που είχε δύο φορές -κόντρα στον Κολοσσό H Hotels και τον Άρη- από επτά στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13.

Παράλληλα ο Χάτσερ έγινε ο 8ος ξένος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Με τους 15 χθεσινούς πόντους του, έφτασε τους 626 και προσπέρασε τον Κένι Γκρέγκορι (622).

Ακόμη με τα τρία εύστοχα τρίποντα του, ο Χάτσερ έφτασε τα 78 και ανέβηκε στην 4η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Δικεφάλου του Βορρά, αφήνοντας πίσω του τον Μαμαντού Ντιαρά (75).

*Ο Μορέιρα επιχείρησε 12 δίποντα, τα περισσότερα των πρώτων δύο αγωνιστικών. 11 είχε ο Έβανς στην πρεμιέρα και ο Αγκεμπελέσε χθες.

*Στην 4η θέση των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα ανέβηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε χθες πέντε, έφτασε τα 382 και ξεπέρασε τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που είχε 380.

*Στην πρώτη 30άδα των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία μπήκε ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε χθες τα 66 και ξεπέρασε τους Γιώργο Λημνιάτη και Κώστα Χαραλαμπίδη που είχαν από 65.

*Το χθεσινό ήταν το 50ό παιχνίδι του Θοδωρή Ζάρα με τον ΠΑΟΚ. Από αυτά τα 34 τα έκανε στο Πρωτάθλημα, 14 στην Ευρώπη και δύο στο Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...