Διαγραφή χωρίς αποθήκευση

Από sdna.gr: Το ίδιο θα λέγαμε και σε περίπτωση νίκης, αν και τότε, η ψυχολογία μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και πάνω σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μπορείς να «χτίσεις» για τη συνέχεια.
Πηγή: sdna.gr
Διαγραφή χωρίς αποθήκευση

Και τώρα μπορεί να παίξει ρόλο η ψυχολογία. Όχι μόνο για τα αμέσως επόμενα παιχνίδια στην «PAOK Sports Arena» με Τέλεκομ Βόννης και Προμηθέα Πάτρας, αλλά και για τον νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις αρχές Νοεμβρίου. Δεν είναι μακριά από το παιχνίδι, αντίθετα είναι αρκετά κοντά, χρονικά, με το χθεσινό.

Όταν έχεις τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες, όταν και πάλι κάνεις τόσα εύκολα λάθη (συνεχόμενο ζήτημα που πρέπει να λυθεί), όταν χάνεις τόσα αμυντικά ριμπάουντ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος, εκτός του ότι είναι με το... μαχαίρι στα δόντια, σουτάρει 12/28 τρίποντα και δίνει 18 ασίστ για μόλις 8 λάθη, το 91-71 έρχεται φυσιολογικά.

Για να κάνει πέντε τις συνεχόμενες νίκες του με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ χθες, θα έπρεπε ο ίδιος να είναι πολύ καλός (δεδομένων και των απουσιών που το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο) και η ΑΕΚ μέτρια. Έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Το διαγράφει από το μυαλό του και προχωράει. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Αρχής γενομένης από τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας. Πρώτα με την Τέλεκομ Βόννης την Τρίτη και στη συνέχεια με τον Προμηθέα το Σάββατο. Η ομάδα της Πάτρας, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στην έδρα της Οστάνδης, πήρε χθες μια πρώτη «γεύση» της διαδικασίας των αγώνων ανά 3-4 ημέρες, με την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι.

Μετά από αυτά τα παιχνίδια που έρχονται μέσα στην εβδομάδα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, καλούνται να διαγράψουν το χθεσινό παιχνίδι από το σκληρό τους δίσκο και για αυτό που έρχεται σε λίγες εβδομάδες για το Κύπελλο. Άλλα τα δεδομένα του αγώνα πρωταθλήματος χθες, άλλα αυτά του Κυπέλλου στις 3 ή στις 4 Νοεμβρίου. Υπάρχει όμως κι ένα κοινό στοιχείο...

Το ίδιο κίνητρο, την ίδια διάθεση, την ίδια «πείνα» που έβγαλε η ΑΕΚ χθες, πρέπει να βγάλει και ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...