Οι πρώτες… επιστροφές!

Από inpaok.com: Τις απαραίτητες «ανάσες» παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πριν επιστρέψουν εκ νέου στο γήπεδο, για να ενταθεί η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη.
Πηγή: inpaok.com
Οι πρώτες… επιστροφές!

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας μάλιστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα μετράει... επιστροφές.

Οι πρώτοι δυο που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στις Εθνικές ομάδες και αναμένεται να γυρίσουν στην «βάση» , είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Άλιν Τόσκα

Οι δυο συμπαίκτες θα τεθούν... αντιμέτωποι, το μεσημέρι της Κυριακής (16:00), με την Ρουμανία να υποδέχεται την Σερβία, στα πλαίσια των ομίλων του, νεοσύστατου, Nation League.

Την Δευτέρα (15/10) είναι η σειρά των Ελλήνων διεθνών να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική. Η «πρώτη» ομάδα, με τους Πασχαλάκη, Πέλκα και Καρέλη στην αποστολή, ταξιδεύει στο Τάμπερε για να αντιμετωπίσει την Φινλανδία.

Παράλληλα, η Εθνική κάτω των 21 δίνει σημαντικό παιχνίδι με την Λευκορωσία, (επίσης την Δευτέρα) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τους Μάριο Σιαμπάνη και Δημήτρη Λημνιό στην αποστολή.

Τελευταίος από τους διεθνείς της πρώτης ομάδας, αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Αμρ Ουάρντα. Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Τρίτη (16/10) και πάλι την Σουαζιλάνδη, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Διαβάστε ακόμη...