"Μας δίνει έξτρα δύναμη ο κόσμος"

Οι δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη μετά την τέταρτη νίκη Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το σερί του στην Handball Premier και έφτασε εσχάτως στις 4 νίκες σε 4 παιχνίδια. Μετά και το σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της Handball Premier με 4 νίκες έχοντας το απόλυτο. Σε αυτό, αλλά και στη σημερινή εμφάνιση στάθηκε και ο Στέλιος Σεϊρεκίδης στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
"Μας δίνει έξτρα δύναμη ο κόσμος"

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και μέσα από αυτή μας βγήκαν και κάποια εύκολα γκολ. Είχαμε καθαρό μυαλό σε όλο το ματς και το 4 στα 4 μας δίνει τη σταθερότητα που θέλουμε. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε λίγη δουλειά σε αδυναμίες που παρουσιάζουμε μέσα στο παιχνίδι".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί:

"Η διακοπή θα μας βοηθήσει για να δουλέψουμε για τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί, αλλά δεν είναι πάντα και το καλύτερο, μιας και έρχεται πάνω σε διάστημα που είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση".

Για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Νεάπολης:

"Κάναμε μία πολύ καλή επιλογή που ήρθαμε στην Νεάπολη. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση και θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να δούμε και περισσότερο κόσμο"

Διαβάστε ακόμη...