Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Στον τομέα των λαθών στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Betshop.gr Basket League (13/10, 17:00, Cosmote Sports 4).
Πηγή: paokbc.gr
Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να περιορίσει τον αριθμό των λαθών, ώστε να ελέγξει τον ρυθμό και να δώσει έμφαση στην άμυνα στο 5 εναντίον 5, ενώ σχετικά με την απουσία του Phil Goss, τόνισε ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι μια καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους παίκετς να κάνουν ένα βήμα μπροστά...

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και μεγάλη ποιότητα. Βασικός μας στόχος είναι να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Reyer Venezia. Θέλουμε να έχουμε καλή λειτουργία στην επίθεσή μας, να περιορίσουμε τα λάθη μας, τα οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεσή μας για να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στο 5 εναντίον 5 στην άμυνά μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο».

Για την απουσία του Phil Goss: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η απουσία του θα ήταν σημαντική, ωστόσο έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να καλύψουν το κενό ενός πολύ καλού παίκτη».

Διαβάστε ακόμη...