Στην πρεμιέρα με τον κόσμο του δίπλα!

Έχοντας ολοκληρώσει πολύ νωρίς και με μεγάλη ακρίβεια τη μεταγραφική του ενίσχυση, η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS, μετά από μία επίπονη αλλά αποδοτική προετοιμασία, ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, υποδεχόμενη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 14:00 το μεσημέρι το Ν.Ο. Βουλιαγμένης.
Πηγή: acpaok.gr
Στην πρεμιέρα με τον κόσμο του δίπλα!

Ο Δικέφαλος, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά ΣΕΔΥ, το οποίο και κατέκτησε, υποδέχεται την ισχυρή αθηναϊκή ομάδα, θέλοντας κατ' αρχήν να δείξει στον κόσμο του ότι η ομάδα φέτος έχει τη δυνατότητα να φτάσει ψηλά.

Όσοι φίλοι του Δικεφάλου δε θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Ποσειδώνιο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το κανάλι της ΕΡΤ2.

Ο προπονητής Πάνος Βέργος μίλησε, ενόψει της πρεμιέρας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Θα θέλαμε να είχαμε κάνει κάποια περισσότερα παιχνίδια προετοιμασίας, είμαστε σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, αλλά σίγουρα έχουμε ακόμα να διανύσουμε δρόμο μέχρι να φτάσουμε στο 100%. Το πρωτάθλημα θέλει υπομονή, έχει διάρκεια, με τις διαφορές των ομάδων να είναι μικρές μεταξύ τους. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ούτε στιγμή, ούτε κάποια αποτελέσματα να μας απογοητεύουν, αλλά και να μη δημιουργείται η αίσθηση ότι με το ξεκίνημα το πρωτάθλημα ''τελείωσε''... Το κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερης δυσκολίας, καθώς η Βουλιαγμένη έρχεται από αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια, λόγω της συμμετοχής της στο Champions League. Το ζητούμενο για εμάς είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να φέρουμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο στα δικά μας μέτρα και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
1η αγωνιστική, Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ MORRIS - Ν.Ο. Βουλιαγμένης

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...