«Λύση για τον ΠΑΟΚ εδώ και τώρα!»

Προβλήματα με τα κολυμβητήρια στο Εθνικό και στη Νεάπολη, έχει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος και έβγαλε ανακοίνωση, στέλνοντας το μήνυμα πως πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα, για τα «ασπρόμαυρα» τμήματα κολύμβησης και πως κανείς δεν πρέπει να παίζει παιχνίδια, πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Λύση για τον ΠΑΟΚ εδώ και τώρα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ μεταξύ στελεχών του κολυμβητικού τμήματος, όπως ο Έφορος κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, η προπονήτρια του κολυμβητηρίου της Νεάπολης κ. Μαρία Μπρόζου, και εκπροσώπων της Διοίκησης του Συλλόγου σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σωματείο με τις καθημερινές προπονήσεις των Ακαδημιών Κολύμβησης στα κολυμβητήρια της πόλης, με αιχμή του προβλήματος το Κολυμβητήριο της Νεάπολης.

Ο ΠΑΟΚ δε θέλει τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή των κανονισμών διάθεσης των διαδρομών ανά κολυμβητήριο, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να παραβλέπουν οι υπόλοιποι ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από όλες τις ομάδες της πόλης, αλλά και τους περισσότερους αθλητές από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ήδη το προσωρινό πρόγραμμα, για το οποίο ενημερώθηκε ο ΠΑΟΚ, θεωρείται μη αποδεκτό, οι αρμόδιοι του τμήματος έχουν κάνει τις παρατηρήσεις τους και περιμένουμε την επόμενη σύσκέψη της Περιφερειακής Διοίκησης από την οποία θα προκύψει το οριστικό πρόγραμμα της φετινής περιόδου.

Όπως έλαβε γνώση η Διοίκηση, ενώ ο ΠΑΟΚ δείχνει εξαιρετική διάθεση συνεργασίας, όπως φαίνεται κι από τις προτάσεις του για όλα τα κολυμβητήρια, κάποια σωματεία και κάποιοι παράγοντες, οι οποίοι, κατέχουν θέσεις ισχύος στην τοπική κολύμβηση, λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων των σωματείων που εκπροσωπούν εις βάρος του ΠΑΟΚ. Κορυφαίο πρόβλημα αυτό του Κολυμβητηρίου της Νεάπολης, τη λύση του οποίου ο ΠΑΟΚ απαιτεί εδώ και τώρα.

Ο ΠΑΟΚ, δείχνοντας καλή διάθεση, θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα, που θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Περιφερειακής Διοίκησης και τότε θα τοποθετηθεί επίσημα και δημόσια, είτε με ανακοίνωση είτε με συνέντευξη τύπου, με ονόματα παραγόντων και σωματείων, οι οποίοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις, ειδικά στο Κολυμβητήριο της Νεάπολης.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να απεμπολήσει κανένα δικαίωμά του και επιφυλάσσεται για τη νόμιμη άσκηση αυτών».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...