Πάλι «βλέπει» 11άδα ο Πέλκας στην Εθνική

Από inpaok.com: Η Ελλάδα υποδέχεται την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (στις 21:45, θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από το «EpsilonTV») για το Nations League και καλείται να πάρει το... αίμα της πίσω μετά την ήττα στη Βουδαπέστη.
Πηγή: inpaok.com
Πάλι «βλέπει» 11άδα ο Πέλκας στην Εθνική

Η νίκη είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εφόσον επιθυμεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της League C στο Nations League, προκειμένου να συνεχίσει στη League B και παράλληλα να μείνει ζωντανό στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα τελικά του EURO 2020, μέσω της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Το πάθημα της Βουδαπέστης στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, όταν παρά τις ευκαιρίες που είχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 1-2 από τους Μαγυάρους στη «Groupama Arena», έγινε μάθημα και στο αποψινό ματς θα επιδιώξει τη ρεβάνς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, Δώνης, Τοροσίδης, Οικονόμου και Μάνταλος τέθηκαν «εκτός υπηρεσίας» λόγω τραυματισμών, Ζέκα, Καρέλης, Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος επιστρέφουν, ενώ Πασχαλάκης και Τσιμίκας κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Χριστοδουλόπουλος, κατάφερε να προπονηθεί χθες (11/10) κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Σκίμπε.

Ο Γερμανός αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στην 11άδα τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα στα τελευταία ματς της Εθνικής μας.

Το αρχικό σχήμα (4-2-3-1) αναμένεται να αποτελέσουν οι Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά στην άμυνα Μπακάκης και Γιαννούλης αντίστοιχα, ενώ στα στόπερ παραμένουν αμετακίνητοι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος.

Ο Ζέκα επιστρέφει στη μεσαία γραμμή για να δώσει χιλιόμετρα και πίεση στον αντίπαλο, ενώ η άλλη θέση στα αμυντικά χαφ διεκδικείται από Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου, πίσω του ο Φορτούνης και στα «φτερά» Μπακασέτας και Πέλκας.

Η Ουγγαρία αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 και η πιθανή ενδεκάδα της αποτελείται από τους Γκουλάσκι-Φιόρα, Κάνταρ, Λανγκ, Μπεσε-Κλελνχελσλερ, Νάγκι, Κόβατς-Ρ. Σαλάι, Βάργκα, Α. Σαλάι.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, με βοηθούς τους Ράφαελ Φόλτιν, Μάρκο Αχμίλερ, επιπρόσθετους τους Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Πάτρικ Ίτριχ και τέταρτος διαιτητής ο Κρίστιαν Γκίτελμαν.

Διαβάστε ακόμη...