Το «deja vu» του Μαουρίσιο

Αυτό που γίνεται με την περίπτωση του Ζοσέ Μαουρίσιο και τους τραυματισμούς του, δεν έχει προηγούμενο.
Πηγή: inpaok.com
Το «deja vu» του Μαουρίσιο

Όπως διαβάσατε εδώ, ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (11/10) και υπάρχει αγωνία, για το αν θα προλάβει να δώσει το «παρών», στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βέβαια, το απίστευτο στην περίπτωση του Μαουρίσιο είναι το γεγονός, πως και πέρσι περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε άσχημο τραυματισμό.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην (άδεια λόγω τιμωρίας) Τούμπα, είχε πετύχει δύο πολύ όμορφα γκολ και έδειχνε πως είχε προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, όμως τραυματίστηκε!

Στον εν λόγω αγώνα ο Βραζιλιάνος χαφ είχε υποστεί κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, για περίπου για ένα μήνα.

Το ίδιο συνέβη και την φετινή χρονιά, αφού μετά την εξαιρετική απόδοση που είχε στα ματς με ΜΠΑΤΕ, ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης έδειχνε πως ανεβάζει στροφές, όμως και πάλι τραυματίστηκε στο γόνατο.

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε φουλ ρυθμούς, διότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...