Σε συναινετικό κλίμα η συνάντηση των Big-4 με UEFA

Μετά από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά και Γραμμένου με αντιπροσωπεία της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης. Το SDNA ήταν εκεί...
Πηγή: sdna.gr
Σε συναινετικό κλίμα η συνάντηση των Big-4 με UEFA

H πολυαναμενόμενη συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα σε εστιατόριο δίπλα στο Χίλτον.

Παρόντες από την πλευρά των διεθνών συνομοσπονδιών ήταν οι Ζόραν Λάκοβιτς (UEFA), Πετρ Φούσεκ ("υπερσύμβουλος" στην ΕΠΟ) και Μάριος Γεωργίου (Επιτροπή Παρακολούθησης), τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η Αγγελική Αρκάδη, τον Ολυμπιακό η Λίνα Σουλούκου και τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες, ωστόσο μετά το πρώτο δίωρο αποχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς είχε δείπνο με τους εκπροσώπους της ουγγρικής ομοσπονδίας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το Nations League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση είχε περισσότερο επικοινωνιακό χαρακτήρα και δεν υπήρξαν εντάσεις, καθώς έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα. Εκείνο που ζητήθηκε από τις μεγάλες ομάδες είναι να βοηθήσουν στη βελτίωση του προϊόντος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...