H Software Competitiveness International Επίσημος Υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρεία «Software Competitiveness International A.E.», μια Ελληνική εταιρεία Πληροφορικής που προσφέρει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Λογισμικού, και η οποία συμμετέχει στο χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».
Πηγή: paokbc.gr
H Software Competitiveness International Επίσημος Υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σύντομη περιγραφή της Software Competitiveness International

Η Software Competitiveness International ("Soft Com International") είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία Πληροφορικής, που ειδικεύεται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού και εξατομικευμένες λύσεις πληροφορικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Ξεκίνησε τη δράση της στην παγκόσμια αγορά το 2010 και από τότε κρατάει τον πήχη πολύ ψηλά σε όλους τους τομείς: στους συνεργάτες, στην τεχνογνωσία, στις υποδομές και στην ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους πελάτες της. Η εταιρεία, με γραφεία στην Ελλάδα και τη Γερμανία έχει καταφέρει, μέσα σε λίγα χρόνια, να αποκτήσει διεθνές πελατολόγιο αλλά και να διακριθεί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και το εργασιακό της περιβάλλον.

Οι δεξιότητες, η εμπειρία, η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, η καινοτομία και οι μεθοδολογίες της Εταιρείας καθώς και οι ικανότητες των συνεργατών της, με μακρά παρουσία και αναγνώριση διεθνώς, παρέχουν στους Πελάτες της, εγχώρια και διεθνώς, αξιόπιστη συνεργασία, τεχνική αριστεία, διαδικασίες παγκόσμιου επίπεδου, πελατοκεντρική προσέγγιση και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καθώς και στους εργαζόμενους σε αυτή συνθήκες εργασίας κατάλληλες για να αναπτύξουν περαιτέρω τις τεχνολογικές γνώσεις τους, μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.

Η υπεροχή των ανθρώπων, η πολύχρονη εμπειρία τους σε ποιοτικό, απαιτητικό και καινοτόμο λογισμικό, η αποδοτικότητα των διαδικασιών (βασισμένες σε διεθνή πρότυπα, όπως ISO 9001, CMMI και ISO 27001), η διεθνής νοοτροπία, η καινοτομία και η υπευθυνότητά εξασφαλίζουν λειτουργική υπεροχή, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, και μια αποδοτική και μακροχρόνια συνεργασία με τους Πελάτες της διεθνώς.

Παρέχονται:

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού σε όλο το εύρος της διαδικασίας ανάπτυξης Προϊόντων και Λύσεων Λογισμικού, από την Περισυλλογή Απαιτήσεων, την Αρχιτεκτονική τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση, έως τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Υποστήριξη και την Συντήρηση Λογισμικού

• Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης Λογισμικού

• Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού

• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εξειδικευμένη Εκπαίδευση

για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες).

Η εταιρεία έχει τιμηθεί με αρκετά Βραβεία, όπως της Επιχειρηματικότητας 2013 ως « Αναπτυσσόμενη Μικρό –Μεσαία Επιχείρηση 2013 » (Κρήτη - GR), Εργασιακού Περιβάλλοντος και Κινήτρων, το 2015 (HR-Community – GR), Αναπτυσσόμενης Εταιρείας στον Διαστημικό Τομέα , το 2016 (Corallia Cluster – 2016)

Το ευρύ χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας σε τεχνολογίες λογισμικού περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, όπως Cloud, Machine and Deep Learning, Big Data, Embedded, Web, Mobile Applications, Real Time systems, Horizontal Scaling Applications κ.α.

Η δέσμευση στην επιτυχία και στη συνεχή βελτίωση καλύπτουν, και συχνά τις υπερβαίνουν, τις προσδοκίες των Πελατών της Εταιρείας. Αυτό οδηγεί στην δημιουργία Προστιθέμενης Αξίας τόσο στους Πελάτες, όσο και στους εργαζόμενους. Έτσι επιτυγχάνονται μακροχρόνιες συνεργασίες, συμβάλλοντας θετικά στην εξέλιξη και στην επιτυχία τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.softcom-int.com

Διαβάστε ακόμη...