Φιλική «εφτάρα» οι Πρωταθλήτριες!

Ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS με την ZFK SC Istatov Doiran από τα Σκόπια ως ανταπόδωση του αγώνα που έδωσαν προ ημερών εκεί.
Πηγή: acpaok.gr
Φιλική «εφτάρα» οι Πρωταθλήτριες!

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου είχε την ευκαιρία να δει τις παίκτριες της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Χρόνο συμμετοχής πήραν αρκετές παίκτριες, οι οποίες από την πλευρά τους έδειξαν διάθεση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι Πρωταθλήτριες μπήκαν κεφάτες και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ, πηγαίνοντας μάλιστα στα αποδυτήρια, μετά τα πρώτα 45', προηγούμενες με σκορ 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος κλείστηκε περισσότερο στην άμυνά του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει το σκορ, γνωρίζοντας την ήττα με 7-0.

Πρώτη σκόρερ για το Δικέφαλο, η Γκιζέλα Μπετανκούρ, η οποία ''κάπνισε'' τέσσερις φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στόχο βρήκαν και οι Βαρδαλή, Μήτκου και Πούλιου.

Παρόντες στο παιχνίδι και φίλοι της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις Πρωταθλήτριες του Συλλόγου.

ΠΑΟΚ MORRIS - ZFK SC Istatov Doiran: 7-0

Ημίχρονο: 5-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ MORRIS: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Μήτκου, Πατερνά, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Betancourt Σπυριδωνίδου, Πούλιου, ενώ κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης στον αγώνα πέρασαν και οι Σακελλάρη, Νάση, Γεωργίου, Νεφρού, Καλέση, Προξένου, Πίτσιου, Δοϊρανλή
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...