Απάντηση Ιβάν Σαββίδη σε New York Times

Από arenafm.gr: Το δημοσίευμα των New York Times, έφερε την οργισμένη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη. Η εταιρεία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, DIMERA GROUP, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για «κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών» ενώ αναφέρει ότι θα διερευνηθεί και η περίπτωση για εξώδικο.
Πηγή: arenafm,gr
Απάντηση Ιβάν Σαββίδη σε New York Times

Να θυμίσουμε ότι στο δημοσίευμα γινόταν λόγος για τον Σαββίδη, ως άνθρωπο του Κρεμλίνου στην Αθήνα, που υπονόμευσε την συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το «DIMERA Group».

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας.

Σε αυτό το πλαίσιο οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας», αναφέρεται επίσης.

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

Διαβάστε ακόμη...