Διαγράφηκε από τον «χάρτη» ο βοηθός που αλλοίωσε το Πανιώνιος-Ολυμπιακός!

Από sdna.gr: Νέα, σκληρή και παραδειγματική τιμωρία, που όμοιά της δε θα γινόταν ποτέ στο αμαρτωλό παρελθόν της ΕΠΟ: Ο βοηθός Σπυρόπουλος που αλλοίωσε το Πανιώνιος-Ολυμπιακός διαγράφηκε από τους πίνακες διαιτησίας.
Πηγή: sdna.gr
Διαγράφηκε από τον «χάρτη» ο βοηθός που αλλοίωσε το Πανιώνιος-Ολυμπιακός!

Ήταν κοινό μυστικό στους κόλπους της διαιτησίας, ωστόσο την... επιβεβαίωση έκανε ο Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο χθεσινής του ανακοίνωσης όπου ενημέρωνε για την πρόθεση κατάθεσης μήνυσης εναντίον της διαιτητικής τετράδας στην Ξάνθη και παράλληλα ζητούσε τη διαγραφή τους.

Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» ανέφεραν μεταξύ άλλων πως: «Το κορυφαίο επιχείρημα της ΑΕΛ για την οριστική διαγραφή των ανθρώπων που δυσφήμησαν παγκοσμίως την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατέστρεψαν σκοπίμως την ΑΕΛ, ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα, είναι οι πρόσφατες διαγραφές των βοηθών διαιτητών των αγώνων Πανιωνίου - ΠΑΟΚ Καμπούρη και Πανιωνίου - Ολυμπιακού Σπυρόπουλου...».

Κάπως έτσι ήρθε να επιβεβαιωθεί αυτό που στη διαιτητική «πιάτσα» ήταν γνωστό το τελευταίο διάστημα και για το οποίο σας είχε προϊδεάσει εδώ και περισσότερο από δύο εβδομάδες στο SDNA. Το γεγονός ότι η ΚΕΔ έκανε πράξη την πρόθεσή της να διαγράψει τον βοηθό Σπυρόπουλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι ουσιαστικά αλλοίωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, που βρήκε νικητές τους "ερυθρόλευκους".

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η διαγραφή ενός άλλου βοηθού, του Βασίλη Καμπούρη της ΕΠΣ Εύβοιας για το οφ σάιντ που είχε δώσει στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ ενώ ο Άκπομ καλυπτόταν τρία μέτρα. Κάπως έτσι η ΚΕΔ δείχνει ότι θα είναι αμείλικτη σε ανάλογα περιστατικά, κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε ποτέ με το προηγούμενο καθεστώς της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...