Πιάνει… 100 ο Μάτος!

Από inpaok.com: Ο Λέο Μάτος συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ και με την καθοριστική συνεισφορά του, έχει καταφέρει να γίνει μέλος της ιστορίας του συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com
Πιάνει… 100 ο Μάτος!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Βραζιλιάνος μπακ του Δικεφάλου θα φτάσει τον αριθμό- ορόσημο των 100 συμμετοχών με τα «ασπρόμαυρα».

Στις πρώτες του 99 συμμετοχές , ο επιθετικογενής μπακ έχει συνολικά 16 γκολ και 15 ασίστ, στην πιο παραγωγική παρουσία της καριέρας του σε μια ομάδα.

Από αυτές τις 99 συμμετοχές, οι 64 έχουν γίνει στο πρωτάθλημα της Super League, (11 γκολ/ 10 ασίστ) και οι 13 στο κύπελλο Ελλάδος, όπου ήταν παρών στις δυο σερί κατακτήσεις του τροπαίου (3 γκολ, μια ασίστ).

Στα κύπελλα Ευρώπης (προκριματικά Champions, Europa League και όμιλοι), ο 32χρονος μπακ έχει 20 συμμετοχές με δυο γκολ και άλλες τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του Μάτος, μιας και τώρα σε αυτήν την «κορυφή» βρίσκεται η Τσερνομόρετς, έχοντας φορέσει 120 φορές την φανέλα της. Αριθμό που αναμένεται να ξεπεράσει με τον Δικέφαλο, ακόμα και μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...