Κουλακιώτης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος»

Από sdna.gr: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος και για την σιωπηρή τιμωρία του Ουάρντα, τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος δεν πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών πλάνων.
Πηγή: sdna.gr
Κουλακιώτης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στις πρώτες έξι αγωνιστικές: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά στην αρχή της σεζόν. Στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει μια κοιλιά και δεν αποδίδει όπως στην αρχή. Σίγουρα είναι πρόβλημα αυτό αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πρέπει, όμως, να βελτιώσει την απόδοση της και να παίξει καλύτερα».

Για το γεγονός ότι κερδίζει παρά την εικόνα της: «Σίγουρα είναι θετικό που παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η γκέλα και θα πρέπει να διορθωθεί το πρόβλημα. Κάτι δε πάει καλά στο ροτέισον που γίνεται. Από την άλλη και για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο το ροτέισον γιατί όταν δεν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια η απόδοση σου δεν θα είναι αυτή που πρέπει».

Για το αν είναι θέμα ροτέισον ή και ποιότητας των ποδοσφαιριστών:«Όταν γίνεται το ρόστερ μια ομάδας το καλοκαίρι και επιλέγονται ποδοσφαιριστές ως πρώτη επιλογή και ως δεύτερη. Ένας πολύ ποιοτικός παίκτης δεν θα έρθει σαν δεύτερη επιλογή. Το θέμα είναι ποιος παίκτης θα ξεκουραστεί, ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση και από την άλλη να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πολλά περιμέναμε από τον Βέρνμπλουμ αλλά δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες. Είναι θέμα κούραση αλλά και ροτέισον. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας για αυτό και υπάρχουν 25 παίκτες για να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάζουμε κάποιο παίκτη που τραυματίζεται και να τον αντικαταστήσουμε επάξια».

Για την αγωνιστική δύναμη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τους άλλους δύο. Ο Δικέφαλος θεωρώ πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις άλλες δύο ομάδες. Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει δυνατά και συγκεντρωμένα και με λίγη τύχη να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό».

Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ και ότι οι παίκτες πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους: «Οι παίκτες πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι έτοιμος γιατί δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ο Κίτσιου δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του και δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία».

Για την περίπτωση του Ουάρντα: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει τον Ουάρντα έξω. Πρέπει να τιμωρηθεί με άλλο τρόπο και όχι να μένει εκτός ομάδας. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει αλλά δεν γίνεται να μένει στο περιθώριο».

Η πειθαρχία είναι το νούμερο ένα σε μια ομάδα και ειδικά όταν έχει 25 παίκτες. Φέτος όμως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αφήνει κανέναν παίκτη έξω με τους στόχους που έχει θέσει, πόσο μάλλον τον Ουάρντα».

Για την εξαιρετική δουλειά του Λουτσέσκου: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και έχει διαχειριστεί πολύ καλά το ρόστερ. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα διορθωθούν τα πράγματα και θα παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει».

Διαβάστε ακόμη...