Η προσοχή στον Μαργαρίτη

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη ήττας της χρονιάς από τη Βενέτσια στην Ιταλία, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League και έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά.
Πηγή: inpaok.com
Η προσοχή στον Μαργαρίτη

Παρ' ότι «πάλεψε» ως το τέλος για την ανατροπή, ο Δικέφαλος έχασε με σκορ 69-59, με την απουσία του Φιλ Γκος να αποδεικνύεται καθοριστική, όπως και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αγωνίστηκε χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο αρχηγός είχε χτυπήσει το περασμένο Σάββατο (6/10) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Βενετία.

Αν προσθέσει κανείς το διάστημα που έχασε από την προετοιμασία, εξαιτίας των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας αλλά και το γεγονός πως πλησιάσει τα 36, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο έμπειρος φόργουορντ χρειάζεται χρόνο μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο «Palasport Taliercio» αγωνίστηκε για 12:17, μένοντας χωρίς πόντο (0/1 διπ. 0/1 τρ.) και έχοντας 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη.

Με απόφαση του προπονητικού επιτελείου, θα γίνει μια ειδική διαχείριση στην περίπτωση του Μαργαρίτη το επόμενο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις και τους αγώνες, προκειμένου ο αρχηγός να βρεθεί στα γνωστά του στάνταρ το γρηγορότερο.

Ο Μαργαρίτης παραμένει σημαντικό «κεφάλαιο» για τον ΠΑΟΚ, όπως και οι Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου θα βρουν ρυθμό και θα δώσουν πολύτιμες λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...