«Επαφές για τον νέο Ζαμπά!»

Ο μάνατζερ του Λέο Ζαμπά, Λέο Κορνατσίνι, μίλησε για τον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ και την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να φέρει το νέο… Ζαμπά στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
«Επαφές για τον νέο Ζαμπά!»

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του όσον αφορά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συνεργασία που έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις επιλογές που είχαμε και είμαι ικανοποιημένος με τους ανθρώπους της ομάδας. Πράγματι μετά τον αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ο Ζαμπά με ευχαρίστησε που επέμενα να πάει στον ΠΑΟΚ».

Για την εμφάνιση του Ζαμπά στη Λευκορωσία: «Περιμέναμε αυτήν την εμφάνιση και περιμένουμε κι άλλες τέτοιες στο μέλλον. Έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει έτσι. Είναι ένας παίκτης αθλητής με καλά φυσικά προσόντα. Ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και περιμένω κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον».

Για το πόσο τον βοηθά ο Λουτσέσκου: «Η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι φανταστική. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις στην αγορά αυτήν την εποχή έναν προπονητή σαν τον Λουτσέσκου. Η σχέση τους είναι όπως ενός πατέρα με τον γιο του. Δεν νοιάζεται μόνο για το αγωνιστικό, αλλά και για τη ζωή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Λουτσέσκου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον Ζαμπά. Είναι φανταστική η σχέση τους».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είχαμε τότε άλλες δύο προσφορές για να πάει αλλού και επέμενε πολύ ο Σαββίδης για να καταλήξει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Τον πίστεψε πολύ. Πριν από κάθε ματς μιλάει μαζί του. Πιστεύει στο ταλέντο του. Είναι σημαντικός άνθρωπος για την εξέλιξη του Ζαμπά και κυρίως για τον ΠΑΟΚ. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα φέρει τον ΠΑΟΚ μέσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης».

Για το αν ο Ζαμπά έχει κι άλλα να δώσει: «Ο Λέο Ζαμπά είναι από μικρός σε υψηλό επίπεδο, αλλά είναι μόλις 20 ετών. Έχει πολλά να δώσει ακόμη. Είναι παίκτης που θα βρεθεί στην κορυφή. Δεν είναι ο παίκτης που θα κάτσει στο σπίτι και θα περιμένει τα ματς. Δουλεύει ξεχωριστά και προετοιμάζεται για τα παιχνίδια. Έχει πολλά να δώσει ακόμη ο Ζαμπά».

Για το αν θα φέρει και άλλον Ζαμπά στον ΠΑΟΚ: «Είμαι σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη. Η Ρωσία είναι πρωτάθλημα δύσκολο. Αν ένας παίκτης παίζει στη Ρωσία, μπορεί να παίξει και οπουδήποτε αλλού. Σύντομα θα μάθετε νέα».

Διαβάστε ακόμη...