Συνάντηση αύριο με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό καλεί η UEFA

Από sdna.gr: Σε έκτακτη συνάντηση καλεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό την Πέμπτη (11/10) στην Αθήνα, για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρούσα και η Επιτροπή Παρακολούθησης...
Πηγή: sdna.gr
Συνάντηση αύριο με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό καλεί η UEFA

Παρά το γεγονός ότι τα ντέρμπι μεταξύ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πέρασαν... αναίμακτα, δεν λείπουν οι εντάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το κλίμα πόλωσης μεταξύ των "μεγάλων" συνεχίζει να υφίσταται και οι τόνοι παραμένουν... ανεβασμένοι.

Στο πλαίσιο αυτό η UEFA καλεί σύμφωνα με πληροφορίες αύριο (11/10) σε συνάντηση τους δύο Δικεφάλους και τους "ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα το "παρών" θα δώσουν ο αντιπρόεδρος -και διευθύνων σύμβουλος- της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, η "σιδηρά κυρία" της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου. Παρούσα επίσης θα είναι η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, μεταξύ άλλων κι ο Μάριος Γεωργίου (μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ατζέντα της συνάντησης. Πολύ πιθανό ωστόσο είναι να πέσουν στο τραπέζι θέματα όπως το VAR και η διαιτησία, καθώς βέβαια και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν όμως πρόκειται κυρίως για εικασίες, καθώς περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την αυριανή συνάντηση.

Να προσθέσουμε πάντως ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκπρόσωπος κι άλλης ομάδας, όπως του Παναθηναϊκού ή του Άρη. Στην παρούσα φάση όμως εκτιμάται ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο μεταξύ των τριών και γι' αυτό τον λόγο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν έχει προσκληθεί και κάποιος άλλος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...