Πιτσιρίκια που αψηφούν τα χιλιόμετρα

Από paokfc.gr: Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να επιλέγεις συνειδητά
Πηγή: paokfc.gr
Πιτσιρίκια που αψηφούν τα χιλιόμετρα

Είναι αξιοθαύμαστο. Τα παιδιά που έχουν αποφασίσει να μάθουν ποδόσφαιρο στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και δεν ζουν στη Θεσσαλονίκη, καταλαβαίνουν στην πορεία ότι το να κάνεις ταξίδι για να προπονηθείς, είναι ένα στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν με τον εαυτό τους. Και με τους γονείς τους, φυσικά, που αναλαμβάνουν τα ...χιλιόμετρα.

Στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν αρκετοί πιτσιρικάδες, 16 τον αριθμό, έρχονται στην Θεσσαλονίκη από διάφορες πόλεις, αψηφώντας τον χρόνο, τον κόπο, την κούραση, την πίεση του να τα προλάβουν όλα. Και είναι άξιοι αναφοράς. Στην K14, λοιπόν, έρχονται από την Κατερίνη οι: Μιχαηλίδης, Δεληγιάννης, Γκούμας, Παπαεαγγέλου, από τη Βέροια ο Γανόπουλος, από τη Χαλκιδική ο Κουτσιούδης.

Στην Κ13 από τις Σέρρες έρχεται ο Μάγης, από το Κιλκίς ο Κούπενος, από το Πρόχωμα ο Κεσίδης και από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Καλιόγλου. Στην K12, ο Ντούνγκα έρχεται από τις Σέρρες, ο Μπαταούλας από την Πτολεμαϊδα και ο Βασίλης από το Κιλκίς. Τέλος, στην Κ9 από την Καβάλα έρχεται ο Αβραμίδης, από τη Βέροια ο Ανάστος και από τη Λάρισα ο Τεντολούρης.

Διαβάστε ακόμη...